Ferhat ile Şirin dizisinde Tolga Sarıtaş'ın partneri belli oldu

Ferhat ile Şirin dizisinde Tolga Sarıtaş'ın partneri belli oldu
Çok yakında Fox TV ekranlarında yayın hayatına başlayacak Ferhat ile Şirin dizisinin cast çalışmaları devam ediyor. Başrol oyuncusu Tolga Sarıtaş'ın partneri kim olacak?

Eylül ayının gelmesiyle birlikte yeni sezonun birbirinden heyecanlı dizileri ekran için gün saymaya başladı. Mucize Doktor ve Kurşun gibi iddialı projelerle adından söz ettiren kanal Fox TV yeni sezonda bir başka diziyi daha izleyenlerine sunacak. İsmini eski bir Türk halk öyküsünden alan Ferhat ile Şirin dizisinin ana karakterlerinden biri Ferhat'ı oynayacak isim belli olmuş Tolga Sarıtaş O3 Yapımlı diziyle anlaşmıştı. Peki cast çalışmaları devam eden dizide Şirin karakterini kim canlandıracak? Detaylar;

İŞTE FERHAT İLE ŞİRİN DİZİSİNİN ŞİRİN'İ

Gecikmeli de olsa 2019-2020 sezonunda yayın hayatına başlaması beklenen Ferhat ile Şirin dizisine son olarak genç oyuncu Leyla Tanlar katıldı. Tolga Sarıtaş'ın canlandıracağı Ferhat karakterinin büyük aşkı olan Şirin'i oynayacak oyuncu baş karakter Şirin olarak kadroya eklendi. 

FERHAT İLE ŞİRİN DİZİSİNİ YÖNETECEK İSİM KİM?

Kuzey Güney ve Kaybedenler Klübü gibi başarılı yapımlardan sonra yakında vizyona girecek olan Yedinci Koğuştaki Mucize filminin yönetmenliğini üstlenen Mehmet Ada Öztekin Ferhat ile Şirin ile anlaştı. Başarılı yönetmen yeni sezonda Fox TV ekranlarında yer alacak dizinin yönetmen koltuğunda yer alacak. 

Drama konulu dizide Ferhat ile Şirin'in aşkının anlatılacak olmasıyla birlikte ayrıntılı konusu henüz bilinmiyor. O3 Medya'nın yapımcılığını üstlendiği dizinin senaristi ve yardımcı oyuncu kadrosu ise belli değil. 

FERHAT İLE ŞİRİN NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Hazırlıkları devam eden ve 2019-2020 sezonunda ekranlarda olacak olan dizinin çekimleri çok yakında başlayacak. Merakla beklenen Ferhat ile Şirin'in diğer sezon dizilerine göre daha geç başlayacağı, kasım ayında izleyici karşısına çıkacağı tahmin ediliyor. 

Şirin karakterini üstlenecek güzel oyuncu Leyla Tanlar'ı yakından tanıyalım.

LEYLA TANLAR KİMDİR?

Leyla Tanlar, 13 Aralık 1997 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. İstanbul'da büyüyen ve Şişli Terakki Lisesi'nden mezun olan Tanlar küçük yaşlardan beri tiyatroya ilgildir. Lise yıllarında katıldığı tiyatro etkinliklerinin ardından Akademi 35 Buçuk Sanat Evi'nde oyunculuk eğitimi almaya başlamıştır. İlk deneyimini başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Erkan Petekkaya ve Ebru Özkan gibi isimlerin bulunduğu Paramparça dizisinde oynadığı Cansu karakteriyle yaşamıştır. 3 sezon süren bu diziden sonra tanınır bir sima haline gelen Leyla Tanlar son olarak ATV ekranlarında yayınlanan Şahin Tepesi dizisinde yer almış fakat dizi fazla uzun süreli olmamıştır. 

07-09-2019
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar