O Kız 15. Bölüm İzle

O Kız 15. Bölüm İzle
O Kız 15. Bölüm İzle; Kanal D ekranlarında bu sezon başlayan ve otizmli bir baba ve kızının hikayesini anlatan O Kız bu akşam 15. Bölümüyle ekranlara geliyor.

O Kız 15. Bölüm İzle; Başrollerinde Erkan Petekkaya, Sezin Akbaşoğulları, Cengiz Orhonlu, Dilin Döğer, Macit Koper, Ayşe Dinçsoy, Orhan Kılıç ve Ayten Uncuoğlu’nun rol aldığı O Kız Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşmaya devam ediyor. Her hafta Çarşamba akşamları ekrana gelen dizi şu ana kadar ortalama bir reyting tutturmayı başardı. Sırma Yanık tarafından kaleme alınan ve Deniz Yılmaz Şayir ve Aslı Kızıltuğ’un yönetmen koltuğuna oturduğu dizi bu sezonun çarpıcı yapımlarından olmayı başardı. Özellikle usta oyuncu Erkan Petekkaya’nın canlandırdığı Kadir karakteri ile büyük bir ses getiren dizide Kadir otizmli bir babayı canlandırıyor. Content House tarafından hazırlanan O Kız dizisi yılbaşından önce son kez seyirciyle buluşuyor ve ardından en az bir hafta yılbaşı arası veriyor. Dizi bu akşam 15. Yeni bölümüyle ekranlara geliyor.

O Kız Son Bölümde Neler Yaşandı?

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve Content House tarafından hazırlanan O Kız dizisi Çarşamba akşamları ekrana gelmeye devam ediyor. Erkan Petekkaya’nın Kadir karakteriyle başrolde olduğu dizinin yayınlanan son bölümünde, Sitare’nin maskesini düşürmek için harekete geçen Doruk Sitare’nin tuzağına düşmüştür. Zeynep ise Sitare’nin de telkinleriyle Ozan’a gerçek bir şans vermeye karar vermiştir. Doruk ise Ozan ve Sitare arasındaki çarpık ilişkiyi gözler önüne sermek için uğraşmaktadır. Melek ise Doruk’un adeta gölgesi olmuştur ama Doruk Melek’in bu çabalarına ilgisiz kalır.

O Kız 15. Bölümde Neler Yaşanacak?

Bu sezonun flaş dizilerinden olan ve özellikle kadrosu ve ilginç konusuyla dikkatleri çeken O Kız bu akşam 15. Yeni bölümüyle ekrana geliyor. Erkan Petekkaya’nın Kadir karakterine hayat verdiği dizinin bu akşam yayınlanacak bölümünde, Doruk’un adeta gölgesi gibi olan ve ancak beklediği karşılığı göremeyen Melek, Türkan’ın dikkatini çeker ve Türkan Melek ile yüz yüze gelir. Türkan geçmişin sayfalarının tekrar açılmaması için Melek’i kendi yöntemleriyle uyarmaya karar vermiştir. Melek ve Doruk arasında bir ilişki olduğuna inanan Zeynep’in seçimi ise Doruk için tam anlamıyla yıkıcı olur. Kadir ise Kapalıçarşı’da en büyük taşımasını yaptığından habersiz Yakup’un mekanına girdiği an her yer polis tarafından basılır ve Kadir neye uğradığını şaşırır. Kanal D ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanan O Kız bu akşam 15. Yeni bölümüyle ekranlara geliyor.

28-12-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar