Çukur 83. Bölüm İzle!

Çukur 83. Bölüm İzle!
Çukur 83. Bölüm İzle; 13 Ocak Pazartesi 83. Bölümüyle ekrana gelen Çukur Dizisi’nin 83. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Çukur 83. Bölüm İzle; Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Rıza Kocaoğlu ve Necip Memili gibi usta isimlerin yer aldığı ve 3. Sezonu yayınlanan Çukur 13 Ocak Pazartesi akşamı saat 20.00’da Show Tv’de ekrana geliyor. Pazartesi günlerinin efsane dizisi Çukur yılbaşı dolayısıyla verilen iki haftalık aranın ardından yeniden ekranlara dönüyor. Çukur seyircisinin heyecanla ve merakla beklediği 83. Bölüm bu akşam saat 20.00’da yayınlanıyor. Reyting rekorları kıran dizinin iki haftalık aradan sonra bu akşam yayınlanacak bölümünde seyirciyi büyük bir sürpriz bekliyor. Pazartesi akşamlarının fenomen dizisi Çukur’un son bölümünü izlemek için detaylar haberimizde!

Çukur Son Bölüm Tek Parça Ful İzle!

Show Tv’de üç sezondur pazartesi akşamları yayınlanan ve üç sezondur pazartesi akşamlarının en çok seyredilen dizisi olan, efsane dizi Çukur bu akşam 83. Bölümüyle ekrana geldi. Sezon başından beri yeğeniyle başı dertte olan Yamaç bu yine yeğeniyle uğraşmaya devam ederken aynı zamanda başka sıkıntılarla da mücadele etmek zorunda kalıyor. Diziye en son geçtiğimiz sezonun sevilen karakteri Mahsun’da dahil olmuş ve bu safer Yamaç’ın karşısında değil yanında yer almıştı. Bu akşam yayınlanacak bölümde Yamaç Mahsun’dan inanılmaz bir talepte bulunur.

Çukur 83. Bölüm Özeti!

Çukur bu akşam yine efsane bir bölümle ekrana geliyor. Yamaç diziye yeni dahil olan Çağatay Erdenet karakteriyle karşı karşıya geliyor ve Çağatay Yamaç’a “ben müttefiklerime bunlardan bir tane veririm, güzel işbirliğimizin nişanesi olarak ve tabi beni hatırlamaları için” diyerek bir altın veriyor ve Yamaç’ı üstü kapalı tehdit ediyor. Mahsun ise Yamaç’ı Çağatay karşısında uyararak Çağatay’ın elinin her yere uzanabileceğini ve Yamaç’ın bu adama karşı dikkatli olmasını istiyor. Öbür taraftan Cumali yeğeni Azer’in peşine düşecek. Öbür taraftan Çukur bu akşam seyircilerine güzel bir sürpriz hazırlıyor. Başladığı günden beri Çukur’da çalınan pek çok şarkıyı seslendiren sevilen ses Cem Adrian’da Çukur’un 83. Bölümüne konuk oyuncu olarak katılıyor ve Vartolu ile Saadet’in uzun süre sonra ilk kez bir araya gelecekleri sahne için bir parça seslendiriyor. Dizinin en önemli ve kırılma noktasını ise Yamaç’ın istediği oluşturuyor. Yamaç Mahsun’dan bütün İstanbul’da duyulacak büyüklükte bir patlama planlamasını istiyor.

Çukur 83. Bölümü tek parça izlemek ve diziyle ilgili yeni gelişmelerden haberdar olmak için canlitv.com adresini takip etmeyi unutmayın.

13-01-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar