Atiye 2. sezon tarihi belli oldu mu?

Atiye 2. sezon tarihi belli oldu mu?
İlk sezonuyla büyük beğeni toplayan ve çok konuşulan Atiye dizisinde gözler 2. sezona çevrildi. Peki, merakla beklenen dizi Atiye'nin 2. sezon tarihi belli oldu mu?

Netflix üzerinden yayınlanan ve 8 bölümlük ilk sezonuyla büyük beğeni toplayan Atiye dizisinin 2. sezonu büyük bir merakla bekleniyor. Atiye Netflix platformundan yayınlanmış ve dizi hakkında çok konuşulmuştu. Başrollerinde Beren Saat ve Mehmet Günsür'ün yer aldığı Atiye'nin 2. sezonunun ne zaman başlayacağı ise en çok merak edilenler arasında. İlk sezonu izleyen ve heyecanla yeni sezonu bekleyen Atiye hayranları arama motorlarından en çok Atiye 2. sezon tarihi belli oldu mu? sorusunu aradı. Büyük bir merakla beklenen 2. sezon tarihi ise henüz açıklanmadı. Netflix tarafından açıklanması beklenen Atiye 2. sezon tarihi için heycanlı bekleyiş sürerken, 2. sezonun tanıtımları da henüz yayınlanmadı.

Atiye'nin oyuncu kadrosunda kimler var?

Kısa sürede büyük bir başarı yakalayan Netflix üzerinden yayınlanan Atiye dizisi yapımcı Onur Güvenatam tarafından projelendirilirken, Netflix Türkiye ve CEE Bölgesi Uluslararası Orijinal Yapımlar Direktörü Micheal Azzolino'nun da imzasını taşıyor. Şengül Boybaş’ın "Dünyanın Uyanışı" isimli kitabından uyarlanarak hazırlan senaryoyu ise Nuran Evren Şit kaleme aldı. Sosyal medyada çok konuşulan Atiye'nin yönetmen koltuğunda ise Gönenç Uyanık ve Ozan Açıktan var. Yoğun bir ilgi yakalayan Atiye dizisinin oyuncu kadrosunda ise Beren Saat, Mehmet Günsür, Metin Akdülger, Melisa Şenolsun, Başak Köklükaya, Civan Canova ve Tim Seyfi isimleri yer alıyor.

Atiye dizisinin konusu nedir?

İlk sezonunda büyük bir hayran kitlesi oluşturmayı başaran Atiye dizisi konusu ve sahneleriyle çok konuşulmuştu. Dizinin konusunu Atiye'nin hayatı oluşturyor. İstanbul'da güzel bir hayatı olan genç ressam Atiye'nin sevgi dolu bir ailesi, varlıklı ve yakışıklı bir sevgilisi var. Atiye ilk bireysel sergisini açmak üzeredir. Atiye'nin hayatı dünyanın en eski tapınağı olan Göbeklitepe'de yapılan bir keşifle değişmeye başlayacak. Atiye karakterinin küçük yaşlarda çizdiği resmin, Göbeklitepe’de binlerce yıl önce çizildiğinin fark edilmesi ilginç olayların başlamasına sebep oluyor. Mehmet Günsür’ün canlandırdığı arkeolog Erhan’ın ciddiye almadığı Atiye’nin keşiflerin artmasıyla gizemli olaylarla karşılaşmaları seyirciye heyecanlı dakikalar yaşatıyor.

12-01-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar