Çukur’dan Zemheri geçti! Çukur’un Zemheri dizisi için yaptığına inanamayacaksınız!

Çukur’dan Zemheri geçti! Çukur’un Zemheri dizisi için yaptığına inanamayacaksınız!
Reyting rekortmeni fenomen dizi son bölümünde yeni başlayacak Zemheri dizisine büyük bir jest yaptı. Çukur’un Zemheri dizisi için yaptığına inanamayacaksınız!

Ekranların uzun soluklu ve en başarılı dizilerinden biri olan Çukur, yeni başlayacak Zemheri dizisine son bölümünde büyük bir jest yaptı. Show Tv ekranlarında pazartesi akşamları yayınlanan Çukur dizisi, 13 Ocak pazartesi yayınlanan son bölümünde Zemheri dizisine büyük bir destek verdi. Yine Show Tv'de 15 Ocak çarşamba günü yayınlanacak yeni dizi Zemheri için Çukur dizisinde tanıtım çalışması yapıldı. Mahalledeki duvar yazılarıyla bilinen Çukur dizisinin son bölümünde ise o duvarlara Zemheri dizisini cağrıştıran sloganlar yazıldı ve bir sahnede ise Zemheri dizisinin afişlerinin asıldığı duvar gösterildi.

Çukur'dan Zemheri dizisine büyük jest

Zemheri dizisine Çukur izleyicisini hazırlayan başarılı reklam çalışması ise sosyal medyada çok konuşuldu. Duvar yazılarıyla dikkat çekilen Zemheri dizisi için çok iyi bir tanıtım fırsatı sağlayan Çukur'da diziyle ilgili, "Günlerden Çukur, Aylardan Zemheri" sloganını kullandı. Çukur'un son bölümünde yer alan bir diğer sahnede ise duvarda alalade bir şekilde yapıştırılmış Zemheri afişlerinin altına dizinin yayın günü ve saati yazıldı. Zemheri dizisi çarşamba akşamları saat 20:00'da Show Tv ekranlarında yayınlanacak. Çukur'un yaptığı büyük jest ise Zemheri dizisi için oldukça önemli bir tanıtım fırsatı oldu.

Yeni dizi Zemheri'de hangi oyuncular var?

Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği Zemheri dizisi merakla bekleniyor. Çarşamba günü ilk bölümüyle seyirci karşısına çıkacak Zemheri'nin senaryosunu Sema Ergenekon kaleme alırken, yönetmen koltuğunda ise Hilal Saral var. Başarılı bir cast çalışması yapılan Zemheri'de yer alan oyuncular ise şöyle; Ayça Ayşin Turan, Alperen Duymaz, Caner Cindoruk, Hazal Filiz Küçükköse, Emir Çubukçu, Nihal Koldaş, Müfit Kayacan, Şebnem Dönmez, Zerrin Tekindor. Başrollerde olacak Ayça Ayşin Turan, Alperen Duymaz Firuze ve Ayaz karakterlerini canlandıracak.

Yeni dizi Zemheri'nin konusu nedir?

Uzun zamandır merak edilen Zemheri dizisi için geri sayım başlarken en çok merak edilenlerden biri de dizinin konusuydu. Zemheri dizisinde Ayaz ve Firuze'nin tutku dolu, hüzünlü ve etkileyici aşkı izleyiciyi ekrana bağlayacak. Dizide Caner Cindoruk gibi güçlü isimler de diğer karakterlerle birlikte farklı bir hikayeyi canlandıracak. Aşk ve ayrılık konusunun baskın olduğu dizi büyük bir merakla bekleniyor. Zemheri 15 Ocak çarşamba günü saat 20:00'da Show Tv ekranlarında olacak.

14-01-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar