Çukur, anlamlı bir kampanya ile veda ediyor

Çukur, anlamlı bir kampanya ile veda ediyor
Geçtiğimiz aylarda ‘Doğa Nefes Alsın’ diyerek duyurduğu yeni kampanyasını final bölümüyle noktalayacak olan dizi, son bölümüyle birlikte büyük bir ‘Çukur Ormanı’na imza atacak

Yayınlandığı tarihten beri bazen ödüllendirilen kimi zaman da lanetlenen Çukur dizisi anlamlı bir kampanya ekranlara veda ediyor. Çukur oyuncuları ve ünlü müzisyenleri buluşturan kampanya ile ilgili detaylar haberimizde. Şimdi detaylar

Çukur, anlamlı bir kampanya ile veda ediyor

Ay Yapım imzalı Show TV dizisi Çukur, bazen ceza bazen de ödül alan ilginç bir dizi olarak tarihe geçti. Türkiye televizyon tarihinin kült yapımları arasına girmeyi başaran ‘Çukur’un merakla beklenen büyük finaline sayılı günler kaldı. Gala yayınıyla ekrana veda edecek olan Çukur, yine bir sosyal sorumluluk projesiyle gündeme geliyor.

Şarkılarıyla ‘Doğa Nefes Alsın’ diyecekler

RTÜK tarafından birkaç defa cezalandırılan hatta İçişleri bakanı tarafından lanetlenen Çukur dizisi başladığı günden bu yana birbirinden farklı sosyal sorumluluk projesiyle öncü olmayı başardı. Geçtiğimiz aylarda ‘Doğa Nefes Alsın’ diyerek duyurduğu yeni kampanyasını final bölümüyle noktalayacak olan dizi, son bölümüyle birlikte büyük bir ‘Çukur Ormanı’na imza atacak. Çukur Ormanı’ için TEMA Vakfı, Show TV ve Ay Yapım üçlüsü el ele vererek imrenilecek bir çalışmaya imza attı. 7 Haziran Pazartesi akşamı Show Tv’de son kez ekrana gelecek olan Çukur’un final bölümü öncesi unutulmaz bir gala yayını izleyiciyi ekrana kilitleyecek.

Özel bir galayla final yapacak

Dört sezon boyunca pazartesi akşamları yayınlanarak en uzun soluklu dizilerden olmayı başaran ‘Çukur’ dizisi, gerek reytinglerde gerekse sosyal medyada adını zirveye yazdırdı. Gerek hikayesiyle gerekse gerçekleştirdiği farklı sosyal sorumluluk projeleriyle mlyonlarca takipçiye ulaşan dizi, son bölümüyle bu durumu büyük bir hayra çevirmek istiyor. 7 Haziran Pazartesi yapılacak olan büyük finalde TEMA Vakfı iş birliğiyle bir gala yayıı yapılacak. Final bölümü öncesi yayınlanacak özel bir galayla hayranlarına veda edecek olan Çukur dizisi finali ile adını, daha yaşanabilir bir dünya umuduyla uçsuz bucaksız bir ormana yazdıracak.

Ekip ve şarkıcılar aynı sahnede

Final öncesi sahneye çıkacak olan Çukur oyuncularına Toygar Işıklı, Fuat, Kamufle ve Kubilay Aka gibi sanatçılar şarkılarıyla eşlik edecekler. Tamamı Çukur’da oynayan kadın oyuncularından oluşan Çukur Burda grubu sözlerini Ece Yaşar’ın yazdığı, müziği ise Toygar Işıklı’ya ait olan ‘Bi Dinle’ şarkısını ilk kez final gecesinde seslendirecekler. Yine Kamufle ve Toygar Işıklı’nın yeni Çukur şarkısı ‘Savaşın İçindeyim’ de o gece izleyicilere keyifli dakikalar yaşatacak. Damla Sönmez dizide seslendirdiği ‘Son Mektup’ şarkısını seslendirirken ekran başındakileri 4 yılda zaman yolculuğuna çıkaracak sürpriz bir program izleyiciye duygu dolu anlar yaşatacak.

SMS Gönder, bir fidan bağışla!

Ebru Akel ve Uğur Yıldıran’ın sunuculuğunu yapacağı Gala yayınında kalpler Çukur Ormanı için atacak. “#DoğaNefesAlsın” sloganı ile “Fidan Yaz, 3464’e SMS Gönder; bir fidan bağışla” çağrısı yapılacak. Gecenin sonunda 50.000 fidandan oluşacak Çukur Ormanı’nın tamamlanacağı Çukur Büyük Final Gala Yayını 7 Haziran Pazartesi akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

05-06-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler