Payitaht Abdülhamid oyuncularından duygusal veda

Payitaht Abdülhamid oyuncularından duygusal veda
TRT'nin uzun soluklu dönem dizilerinden olan Payitaht Abdülhamid ekrana veda etti. Dizi ekibi duygusal anlar yaşadı. Payitaht Abdülhamid oyuncularından duygusal veda…

Payitaht Abdülhamid dizisi 5. sezonunu da tamamlayarak final yaptı. Payitaht Abdülhamid 154. Bölüm 4 Haziran Cuma akşamı son kez ekrana geldi. Yurt içinde ve yurt dışında beğeniyle izlenen Payitaht Abdülhamid dizisi 5. Sezonda final yapma kararı almıştı. Sevilen dizinin final yapması seyircileri ve dizi ekibini hüzünlendirdi. Sultan Abdülhamid Han'ın 33 yıllık yönetimini konu alan Payitaht Abdülhamid dizisi ekibi final öncesi bir yemekte bir araya geldi. Duygusal anların yaşandığı veda yemeğine Payitaht Abdülhamid oyuncuları ve set ekibi katıldı. Seka Park Platoları'nda düzenlenen veda yemeğinde Payitaht Abdülhamid oyuncuları duygularını dile getirdi.

TRT1'in cuma akşamları yayınlanan dizisi Payitaht Abdülhamid final bölümüyle dün akşam ekrana veda etti. Sevilen dizinin oyuncuları ve set ekibi final öncesi veda yemeğinde bir araya geldi. Payitaht Abdülhamid ekibi yapımcı Serdar Öğretici'nin katıldığı yemekte konuşmalarıyla duygusal anlar yaşattı.

Payitaht Abdülhamid ekibi yemekte buluştu

Konuşma yapan Serdar Öğretici, "Gerçekten çok büyük bir projeydi. Bizim için de, bizim için özellikle yani kendim için, bu kadar uzun sürmesi ve bu kadar etkili olmasıyla gerçekten hayallerimizin ötesinde bir iş oldu. Buradan tabii öncelikle oyuncularımıza, ardından da seyircilerin görmediği büyük ekibimize ben de çok teşekkür ediyorum. Herkesin büyük bir emeği var. Herkes severek, isteyerek çalıştı. Böyle bir proje herkesin hayatına tahmin ediyorum bir kere gelir. Ben kendi adıma öyle görüyorum kendim için. İnşallah buradaki oyuncular çok güzel işlerde çalışacaklardır. Ama bu projenin yeri ayrı olacak bizim için. Ümit ediyorum çok daha iyi işlerde beraber oluruz" dedi.

Payitaht Abdülhamid'e Bülent İnal nasıl veda etti?

Payitaht Abdülhamid başrol oyuncusu Bülent İnal da duygularını şu sözlerle ifade etti; "Çok keyifli bir 4.5 yıl geçirdik. Çok güzel insanlarla çalıştık. Çok önemli bir proje Payitaht Abdülhamid. Türkiye'de ilklerden biri. Bunun bilinciyle çalıştık bugünlere geldik. Bizim için buruk bir gün. Çok sevdiğimiz ekibimizden, arkadaşlarımızdan ayrılacağız. Fakat güzel bir iş yapmanın mutluluğuyla ayrılmış olacağız. Ben de kendi adıma çok güzel bir 4.5 yıl geçirdim. Hayal edip bugüne kadar gelmesinde emeği geçen bütün ekip arkadaşlarıma şahsım adına çok teşekkür ediyorum. Tabi ki Payitaht Abdülhamid seyircisini unutmayalım. En büyük pay onların. Her zaman yanımızda oldular, hep destek oldular. Onlara çok teşekkür ediyoruz. İnşallah bir sonraki projede buluşuruz."

Payitaht Abdülhamid 154. Bölümde final yaptı

Payitaht Abdülhamid'de Mahmut Paşa'yı canlandıran Hakan Boyav ekibe ve seyirciye teşekkür etti. Payitaht Abdülhamid veda yemeğine katılanlar arasında Tahsin Paşa karakteriyle sevilen oyuncu Bahadır Yenişehirlioğlu da vardı. Yenişehirlioğlu, "Abdülhamid Han'dan ayrılıyor olmak beni çok üzüyor gerçekten" diyerek duygularını dile getirdi. Payitaht Abdülhamid oyuncu ve yapımcılarının yaptığı konuşmalarla süren veda yemeği Payitaht Abdülhamid 154. Bölüm pastasının kesilmesiyle sona erdi. İlk bölümü 24 Şubat 2017'de ekrana gelen Payitaht Abdülhamid 4 Haziran 2021'de final yaparak seyirciye veda etti.

05-06-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar