Çukur Dizisinde Mahsun Öldü mü?

Çukur Dizisinde Mahsun Öldü mü?
Ekranların fenaomen haline gelen Show Tv'de yayınlanan Çukur'da şok ayrılık. Seyircinin beğeniyle seyrettiği dizinin kara kuzusu Mahsun ölüyor mu? Çeto neden Mahsun öldü diyor?

Show Tv’nin fenomen haline gelen dizisi Çukur her hafta seyircisine unutamayacakları macera seyrettirmeye devam ediyor. Hikayede her an her şeyin olabildiği dizinin her bölümünü seyirci adeta nefeslerini tutarak seyrediyor. Özellikle genç kitlenin beğenisini toplayan dizi müzikleriyle, replikleriyle genç seyircinin dilinden düşmüyor. Her hafta Pazartesi günleri yayınlanan dizi seyircisini şaşırtmaya da devam ediyor.

Shov Tv’nin Pazartesi akşamlarının reyting lideri olan ve seyirci tarafından fenomen haline getirilen Çukur’un son yayınlanan bölümünün ardından seyirci neler olacağını merakla beklemeye başlamıştı. Kara kuzuların öfkeli ve şahin tavırlı karakteri Mahsun son bölümde babasını bıçaklamıştı. Ancak dizinin yayınlanan 58. Bölüm fragmanı bir anda seyirciyi şaşkına çevirdi. Dizinin başarılı karakterlerinden kara kuzuların ağır abisi, öfkeli delikanlısı Mahsun’un öldüğü sosyal medyaya bomba gibi düştü. Peki bu iddia doğru mu, kara kuzuların şahin kanadını temsil eden ve Çeto’nun eli ayağı olan Mahsun dizide ölüyor mu? Bu sorunun cevabını ve Çukur’un 58. Bölümünde neler olabileceğini Canlitv takipçileri için araştırdık.

Çukur’da Mahsun Ölüyor mu?

Show Tv’nin başarılı dizilerinden Çukur’un yayınlanan 58. bölüm fragmanında kara kuzuların lideri Çeto Mahsun'un öldüğünü açıkladı. Çukur yeni bölüm ilk sahne yayıncı kanal Show Tv tarafından sosyal medya hesabında paylaşıldı. Pazartesi akşamları yayınlanan dizinin son yayınlanan 57. bölümünde Mahsun babası Kadir'i bıçaklamıştı. Yeni bölümde seyirci "Mahsun'un babası Kadir öldü mü?" diye merak ederken yayınlanan yeni bölüm fragmanıyla adeta şoke oldu. Yayınlanan fragmanda kara Kuzuların lideri ÇETO'nun Mahsun öldü açıklaması sosyal medyaya bomba gibi düştü. Bu açıklama Çukur seyircisini adeta şok ederken 58. bölüm de heyecanla beklenmeye başlandı.

Çukur 58. Bölümde Neler Olacak?

Ay Yapım tarafından Show Tv için yapılan Çukur’un 58. Bölümünün yayınlanan fragmanında Mahsun'un babası Kadir öldü mü? Diye merak eden izleyiciler Çetonun Mahsun öldü açıklaması ile şoke oluyor. Kara kuzuların lideri Çeto Mahsun'un Koçovalılar yüzünden öldüğünü söylüyor ve onların soyunu tek tek kurutacağız' diyor. Ancak öldüğü açıklanan Mahsun'un cesedi ortalarda gözükmüyor. Bu durum seyircide Çeto Maszun öldü yalanı ile Kara kuzuları Koçovalıların üzerine mi salıyor düşüncesini akıllara getirdi.

 

19-03-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar