Çukur dizisinde Salih ölecek mi?

Çukur dizisinde Salih ölecek mi?
Çukur dizisinin sevilen karakterlerinden Salih (Vartolu Sadettin) ilerleyen bölümlerde ölecek mi? Canlitv takipçileri için araştırdık.

Son dönemlerin seyirci tarafından çok sevilen ve her bölümü merakla beklenen ve üzerinde tahminler, yorumlar yapılan ve özellikle genç seyircilerin fenomeni haline gelen Show Tv’nin başarılı dizisi Çukur’da neler olacak? Pazartesi akşamlarının reyting lideri olan ve seyirci tarafından fenomen haline getirilen dizi her bölüm çarpıcı hikayeleri ve gelişmelerle seyirciyi şaşırtmaya devam ediyor. Yeni iddiaya göre Çukur’un başarılı karakterlerinden Vartolu Sadettin diziden ayrılacak. Peki bu iddia doğru mu, seyircinin sevgilisi haline gelen ve replikleriyle, oyunuyla çok beğenilen Salih Çukur’dan ayrılacak mı? Canlitv takipçileri için araştırdık.

Çukur dizisini kim yapıyor?

Ay Yapım tarafından Show Tv için yapılan Çukur’un yapımcılığını Kerem Çatay ve Pelin Diştaş Yaşaroğlu üstleniyor. Gökhan Horzum’un senaristliğini yaptığı dizide Sinan Öztürk yönetmen koltuğunda oturuyor. Her bölüm büyük bir merakla beklenen dizi reytinglerdeki başarısıyla Show Tv’nin ve Ay Yapım’ın yüzünü güldürüyor.

Çukur’un konusu ne?

İkinci sezonunda olan ve zirveyi kimseye kaptırmayan dizi bir mahallenin hakimiyetini elde etme üzerine kurulmuş durumda. İstanbul’un en belalı mahallerinden Çukur’un kontrolünü elinde bulunduran Koçova ailesiyle bu mahalleyi Koçovalılardan almak isteyen Kınalı Kuzular’ın arasındaki amansız rekabeti konu alan dizide özellikle her karakterin farklı hikayesi de seyircinin beğenisini topluyor. Bir dönem Koçovalıların baş belası olan ancak daha sonra Koçovalılarla birlikte hareket etmeye başlayan Salih’in hikayesi seyircinin çok beğendiği hikayelerden.

Vartolu Sadettin ya da Salih kimdir?

Çukur’un başarılı oyuncularından Koçovalı ailesinin lideri İdris Baba’nın üvey oğlu olduğu ortaya çıkan ve artık Koçovalılarla birlikte yaşayan ve hareket eden Salih aslında kimdir? 16 Ocak 1983 Bursa doğumlu Erkan Kolçak Köstendil Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunudur. Daha önceden Kurtlar Vadisi, Sakarya Fırat, Babalar ve Evlatlar, Merhamet, Ulan İstanbul, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Familya ve Bir Deli Sevda gibi projelerde rol almıştır. Son olarak ise Youtube’de yayınlanan Görünen Adam adlı dizide başrolde yer almıştır. Çukur’la birlikte adeta yeniden doğan oyuncu dizideki başarılı oyunuyla seyircinin gönlünü fethetmeyi başarmış durumda. Hal ve tavırlarıyla fenomen olan oyuncu her ne kadar dizideki üvey abisi Cumali karakteriyle sorunlar yaşıyor olsa da senarist tarafından hikayeden çıkarılacak gibi durmuyor. Üvey abisi Cumali karakteriyle hesaplaşmasının daha ileri bir zamanda ve daha büyük bir hikayeyle halledileceği büyük bir olasılık olarak görünüyor. Yani Salih ölecek iddiaların aksine seyirci sevgilileri Salih’i seyretmeye devam edecekler.

25-02-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler