Çarpışma Cansız (Ali Sürmeli) kimdir?

Çarpışma Cansız (Ali Sürmeli) kimdir?
Çarpışma dizisine Cansız karakteriyle dahil olan usta oyuncu Ali Sürmeli kimdir? Hangi dizi ve filmlerde rol almıştır?

Show TV’nin beğeniyle izlenen dizisi Çarpışma’da yeni karakter dizi fanlarını heyecanlandırmış gibi duruyor. Çarpışma Cansız Kim? Sorusu en çok aranılan sözcüklerden oldu.

Çarpışma’da meraklı bekleyiş had safhaya ulaştı. Senaristler seyirciyi meraklandırdı. Artık Cansız’ın ortaya çıkması an meselesi. Sosyal medyadaki Çarpışma izleyicileri Cansız karakterini canlandıracak aktörü buldu bile. Evet, sosyal medya Ali Sürmeli seçeneğiyle haksız sayılmaz. Ali Sürmeli bu tür rollerin üzerinden kolaylıkla gelebilecek güçlü bir oyuncu. Ali Sürmeli ile birlikte dizi özel bir konuma gelebilir. Ali Sürmeli çok sevilen oyunculardan. Peki bu bomba iddia nereden çıktı? Tiyatro, sinema ve dizi oyucusu Ali Sürmeli kimdir? Sürmeli Cansız mı? Ali Sürmeli kimdir? Bütün bu soruların cevaplarını canli tv izleyicileri için hazırladığımı bu yazımızda bulabileceksiniz. 

ÇARPIŞMA CANSIZ KİMDİR?

Ay Yapım’ın dizisi olan Çarpışma’da Kıvanç’ın annesi rolüyle geçtiğimiz haftalarda Şebnem Dönmez dizide görev yapmaya  başlamıştı. Asiye rolüne hayat veren Şebnem Dönmez bu hafta Kadir’ini görecek. Öyle ki kundaktayken terk ettiği bebeğini görecek olması seyirci açısından büyük bir beklenti. Seyirci bunu Kadir’in duyguları ile yaşayacak. Anne karakterinin diziye dahil olmasıyla birlikte Kadir’in babası da Çarpışma’ya dahil olacak. Bu da namı diğer Cansız. Üstelik Kadir’in de şu anda en büyük düşmanlarından biri. Son bölümdeki hücre evi saldırısının müsebbibi.  Cansız’ı kim canlandıracak diye artık merak etmenize gerek yok. Cansız, Ali Sürmeli…

ALİ SÜRMELİ KİMDİR?

Ali Sürmeli 1959 yılı Varta’nın Omeriyan köyü doğumludur. Babası postacı olduğu için çocukluğu Anadolu’nun çeşitli şehirlerinde geçer. Mimar Sinan Üniversitesi Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu olan sanatçı asıl kimliğini tiyatro ile kazandı. Özel tiyatrolarda ve devlet tiyatrosunda çalıştı. 1988 yılı yapımı Dönüş filmi ile 8. Ankara Ulusal Film Yarışmasında “Yardımcı Erkek Oyuncu” ödülünü aldı. Daha birçok ödülü olan sanatçı “Filler ve Çimen” filmiyle de 2000 yılında Antalya Altın Portakal Film Festivalinde "En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu" ödülünü aldı. Pek çok sinema ve tiyatro oyununda da oynayan Ali Sürmeli Çarpışma dizisinden önce birçok dizide de görev aldı.

HANGİ DİZİLERDE ROL ALDI?

Deli Yürek, Kasabanın İncisi, Aşka Sürgün, Yağmurdan Sonra, Hürrem Sultan, Beyaz Karanfil, Kurtlar Vadisi, Baba Ocağı, Yol Ayrımı, Servet, Nöbet. 

Şüphesiz ki Ali Sürmeli Çarpışma dizisine yeni bir heyecan getirecek. Çarpışma tam istenilen seviyede değil. Kim bilir ilacı Ali Sürmelidir. Bunu canli tv izleyicileri olarak izleyip göreceğiz. 

26-02-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar