Çukur Kutay (Lorin Merhart) Kimdir?

Çukur Kutay (Lorin Merhart) Kimdir?
Çukur yeni sezona yeni bölümüyle başladı. 3. Sezonunda oyuncu kadrosuna dahil olan Kutay karakteri merak konusu oldu. Lorin Merthar kimdir?

Show TV ekranlarının heyecanla beklenen yapımı Çukur yeni sezona yeni bölümüyle başladı. 3. Sezonunda oyuncu kadrosuna dahil olan Kutay karakteri merak konusu oldu. Lorin Merhart’ın oynayacağı Kutay karakteri fragmanda Akın Koçovalı’nın yanıdaki atletli genç olarak görünüyor. Seyirci Çukur Kutay ve onu oynayacak olan Lorin Merhart kimdir, deyince biz de araştırdık. Şimdi detaylar

Çukur Kutay (Lorin Merhart) Kimdir?

3. sezonuna bomba gibi girmeye hazırlanan Çukur dizisinde Ercan Kesal’ın ayrılmasıyla seyirciler diziye kimin gireceğini merak ediyordu. Dizisinin çiçeği burnunda yeni oyuncusu Lorin Merhart, Kutay karakteri için kamera karşısına geçti. 22 yaşındaki genç oyuncu daha önce çok sayıda kısa film ve reklam filmlerinde rol alarak bu sektöre ayak basmıştı. 2012 yılında Zil Çalınca dizisinde Acar karakterini oynayarak haklı bir üne kavuşan genç oyuncu, artık Çukur dizisinde Akın Koçovalı ile birlikte Kutay adıyla yer alacak.

Çukur 3. Sezonda bizleri neler bekliyor?

İki sezondur heyecan fırtınası estiren ve aksiyon dizilerinde başı çeken Çukur 67. Bölümüyle yaz tatiline girmişti. Uzun bir yaz tatilinden sonra 16 Eylül Pazartesi günü merhaba diyen Çukur, bu sezon Pazartesi günleri Show TV ekranlarında olacak. Fenomen yapımın yeni sezonunda Akın Koçovalı yönetimi eline alacak. Diğer Koçovalı kardeşler ise İdris Koçovalı’nın ölümü üzerine bunalım ve gerginlik yaşamaya devam edecekler. Sevgilisi Sena’yı kaybetmenin hüznünü yaşayan Yamaç, bu yetmez gibi bir de babasını kendi elleriyle öldürmek zorunda kalmanın dayanılmaz psikolojik travmasını üzerinden atmaya çalışacak.

3. sezon, Çukur’da yeni bir dönem

Kafalarda şüpheler ve soru işaretleri bırakarak final yapan dizinin 3. Sezonunda merak edilen konular cevaplanmış olacak. Yeni sezonda cevaplanması gereken  konular se şöyle sıralayabişliriz.

1- Aliço, Çukur'a dönecek mi?

2- Aliço kimin yanında yer alacak?

3- Aliço'yu son anda kurtaran meçhul kişi kim?

16 Eylül’de başlayan dizi, ‘Nere Gitsen Çukur Orda’ şarkısıyla dillerden düşmeyen repliklere sahne olmaya devam edecek. Bir ara da amblemiyle tartışmaların odağında olan dizi yine her hafta tartışılmaya devam edecek. Adı üstünde Çukur bu.

 

Son bölümde neler olmuştu?

Yaptıklarının bedelini pahalı ödeyen Yücel'den sonra sıra Azer ve ekibine gelmiştir. Çünkü Azer ve ekibi Koçovalılar'a karşı Yücel’le birleşme kararı almıştı. İntikam yemini eden Koçovalılar, kaçırılan Sultan, Saadet, Ayşe, Karaca yani sevdikleri için atağa kalktılar ve büyük savaşın fitilini ateşlediler. Tam bir keşmekeşin yaşandığı son bölümde Yücel ve Azer en büyük darbeyi yine bir Koçovalı’dan geldi. Büyük kumpasta, ailenin tüm kadınları kaçırılırken Yamaç ve İdris birbirlerine silah doğrulttu. Silahlar çekildi ve bekleyiş başladı. Sonuç belliydi ikiliden biri ölecek. Derken büyük bir gürültüyle ateşlenen silahın hedefi belli olmadı. Ölümüne başlayan operasyon sonucu Yücel kendi ayaklarıyla Yamaç'ın planına dahil oldu. Bir türlü yüreği soğumayan Yamaç, Yücel'e hak ettiği dersi verdi.

17-09-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar