Çukur'da Aliço diziden ayrıldı mı? Rıza Kocaoğlu Veda Mesajı Yayınladı!

Çukur'da Aliço diziden ayrıldı mı? Rıza Kocaoğlu Veda Mesajı Yayınladı!
Show Tv'nin fenomen dizisi Çukur efsanesi devam ediyor. Çukur'un sevilen karakteri Aliço öldü mü? Rıza Kocaoğlu sosyal medya hesabından paylaşımı ne anlama geliyor? İşte detaylar'

Show TV ekranlarında her Pazartesi günü yayınlanan Çukur dizisinde büyük bir şok yaşandı. Ünlü oyuncuları sürekli diziye eklemesi ve çıkarması ile tanınan Çukur dizisine bir yıldız isim daha veda noktasına geldi. Dizinin en sevilen karakterlerinden olan Aliço'nun diziden ayrılacağı sosyal medyaya bir anda bomba gibi düşerken Aliço’yu canlandıran Rıza Kocaoğlu’nun diziden ayrılıp ayrılmadığını merak konusu oldu. Her ne kadar Rıza Kocaoğlu’nun diziden ayrılacağı yönündeki iddialar ağırlık kazanmış gibi görünse de durum hiçte böyle olmayabilir. İşte Çukur dizisinin Aliço'su ile ilgili sürpriz gerçek.

Aliço’ya Ne Oldu?

İki sezondur ekranların en çok izlenen dizileri arasında yer alan Çukur'da birçok oyuncu rol aldı. Dizinin kemik kadrosundan ise Ercan Kesal, Aras Bulut İynemli, Perihan Savaş, Erkan Kolçak Köstendil ve Rıza Kocaoğlu gibi isimler kaldı. Diziye birçok yeni isim dahil olurken, sonradan dahil olanların rolleri çok uzun süreli olmadı. Çukur'un birinci sezonunda birçok oyuncu final sahnesinde diziden ayrıldı. Bu yıl da benzer şekilde ilerleyen dizi son haftalarda adeta yaprak dökümü yaşıyor. Çukur 66.son bölümde de yaprak dökümü devam edecek mesajı verildi. Rıza Kocaoğlu'nun canlandırdığı Aliço, Yücel tarafından hapsedildi. Yamaç, tuzağa düşerek yaralandı. Şimdi binlerce kişi, "Aliço öldü mü?" sorusunun aynıtını arıyor. Peki, Aliço öldü mü?

Rıza Kocaoğlu Çukur Dizisinden Ayrıldı mı?

Çukur dizisinin hemen ardından gözler Rıza Kocaoğlu'na çevrildi. Kocaoğlu, Instagram hesabından bir paylaşımda bulundu. Kocaoğlu paylaşımında, şükran ve selam işareti kullandı. Bu paylaşım Rıza Kocaoğlu'nun diziden ayrıldığı şeklinde yorumlandı.

Aliço Öldü mü?

Çukur’un en çok  sevilen karakterlerinden olan ve aynı zamanda gizemli kişiliği ile bilinen Aliço’nun hikayeden çıkarıldığı söylentileri bir anda seyirciyi derin bir üzüntüye sürükledi. Aliço’yu canlandıran Rıza Kocaoğlu'nun da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım da kafalarda soru işareti bıraktı. Kocaoğlu paylaşımında yalnızca selam ve teşekkür emojisi kullandı. Bu durum Rıza Kocaoğlu’nun diziden ayrıldığı şeklinde yorumlandı.

Aliço Geri Dönebilir mi?

Magazin kulislerinde Çukur’la ilgili birçok oyuncunun ayrılacağı haberleri önceden duyulurken, Rıza Kocaoğlu'nun diziden ayrılacağına dair hiçbir haber yer almamıştı. Aliço karakteri dizide Yamaç'ın olmazsa olmazları arasında yer alırken, İdris Koçovalı'nın da Aliço'yla olan sahneleri hep en beğenilenler arasında yer alıyor. Çukur dizisini yakından inceleyen bazı forumlarda da Aliço'nun Kara Kuzular ile bir bağlantısının çıkabileceği, dizinin farklı bir boyuta evrilebileceğinden bahsediliyordu. Bütün bu noktalar göz önüne alındığında Aliço'nun diziye devam etmesi şaşırtıcı olmayacakitır.

21-05-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler