Çukur’da Yaprak Dökümü! Bir Oyuncu Daha Diziye Veda Ediyor!

Çukur’da Yaprak Dökümü! Bir Oyuncu Daha Diziye Veda Ediyor!
Show Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Çukur'da yaprak dökümü devam ediyor. Son haftalarda hemen her bölüm bir oyuncunun diziden ayrıldığı Çukur'da sıra kimde? Detaylar Haberimizde!

Show TV’nin Ay yapım imzalı fenomen dizisi Çukur tüm heyecanıyla seyirciyi ekrana bağlamaya devam ediyor. Son bölümlerde peş peşe gelen ayrılık haberleriyle gündemden düşmeyen Çukur’a bu hafta bir oyuncu daha veda edecek. İkinci sezonunda olan dizi seyirci tarafından adeta nefesler tutularak seyredilirken son haftalarda hemen her bölümde bir karakter Çukur’a veda etti. Önce Dilan Çiçek Deniz ardından Berkay Ateş ve en son da Erkan Avcı diziye veda etmişti. Şimdi ise iki sezondur Çukur’da yer alan Akşın (İlayda Alişan) diziden ayrılıyor. İşte detaylar!

Akşın Çukur’dan Ayrılıyor

Pazartesi günlerinin en çok izlenen dizisi Çukur da heyecan devam ediyor. 22 Nisan Pazartesi günü yayınlanan bölümünde sır gibi saklanan yüzüklünün kimliği ortaya çıkmıştı. Yüzüklünün Yücel olmasıyla herkes şaşırmıştı. Yücel’in, annesi ve Acar’ın mezarının başındayken Akşın’ı kaçırdığı an ise güne damgasını vuran sahneydi. Akşın’ı (İlayda Alişan) kaçıran yüzüklünün Akşın'ı öldürmesi ise seyircide şok etkisi yarattı. Böylece iki sezondur Çukur’da yer alan bir karakter daha diziye veda etti.

Akşın’a Duygusal Bir Cenaze Sahnesi Hazırlandı

Show TV nin reyting rekormeni dizisi Çukur da Yücel’in öldüreceği Akşın için oldukça duygusal bir cenaze sahnesini yayınlanacak. 29 Nisan Pazartesi günü yayınlanacak bölümde Yüzüklü, Çeto ve Mahsun’un da gençlik yıllarına gidilerek Akşın’ın öldürülmesinin arkasındaki sır ortaya çıkarılmaya çalışılacak. Akşın tüm ailesini kaybetmiş ve onun acısıyla yaşarken sıranın kendisine geleceğini bilemezdi. Dramatik sahnelerin yaşanacağı Çukur 2. sezon 30. Bölümüyle 29 Nisan Pazartesi akşamı Show Tv de yayınlanacak.

İlayda Alişan Kimdir?

Çukur dizisinde Akşın karakterini oynayan ve raklam filmleriyle tanınan  İlayda Alişan 1 Ocak 1996 yılında İstanbul da dünyaya geldi. Behçet Kemal Lisesini bitirdikten sonra oyunculuk işine ağırlık veren İlayda, Erberk model ve oyunculuk ajansına katıldı. 2011 yılında Bir Çocuk Sevdim dizisi ile ekranlarda boy göstermeye başlayan genç oyuncu Rüya, Bana Sevmeyi Anlat, Gönül Hırsızı, Benim Adım Gültepe ve Serçe Sarayı gibi dizilerde rol aldı. 1,58 m boyunda ve 48 kg ağırlığında olan İlayda Alişan bundan sonra hangi projelerde yer alacak takipçilerimizi bilgilendirmeye devam edeceğiz.

 

26-04-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler