Çukur’dan Nejat İşler bombası! Nejat İşler Çukur’un kadrosuna mı katılıyor?

Çukur’dan Nejat İşler bombası! Nejat İşler Çukur’un kadrosuna mı katılıyor?
Show TV'nin efsane dizisi Çukur'dan Nejat İşler bombası gündemi sarstı. Çukur hayranları heyecanlandı. Yoksa usta oyuncu Nejat İşler Çukur’un kadrosuna mı katılıyor?

Show TV'nin efsane dizisi Çukur'dan Nejat İşler bombası gündemi sarstı. Çukur hayranları heyecanlandı.  Yoksa usta oyuncu Nejat İşler Çukur’un kadrosuna mı katılıyor? Son zamanlarda Çukur’a sürpriz bir karakterin dahil olacağı konuşuluyordu. O isim Nejat İşler mi? Nejat İşler hangi karakterle Çukur’a dahil olacak? Şimdi detaylar

Çukur’dan Nejat İşler bombası! Nejat İşler Çukur’un kadrosuna mı katılıyor?

3 sezondur heyecan fırtınası estiren ve aksiyon dizilerinde başı çeken Çukur yeni bir hamleye hazırlanıyor. Aldığı cezalarla yoksa bitiyor mu sorularına muhatap olan Çukur’a 15. Bölümden itibaren yeni bir karakter ekleniyor. ‘Nere Gitsen Çukur Orda’ şarkısıyla dillerden düşmeyen repliklere sahne olan Çukur dizisi efsane oyuncu Nejat İşler’i nihayet kadrosuna kattı.

Yamaç’ın Düşmanı Çağatay Kimdir?

Show Tv ekranlarında Ay Yapım imzasıyla pazartesi günleri yayınlanan Çukur’un kadrosuna katılan Nejat İşler sürpriz bir karakteri canlandıracak. Usta oyuncu, güçlü bir ailenin ortanca oğlu Çağatay Erdenet rolüyle Yamaç’ın baş düşmanı olacak. Çukur'u yok etmek için harekete geçen Çağatay, Koçovalılarla amansız bir mücadeleye girerken Çukur'da kartların yeniden dağıtılacak.

Kötü adam: Çağatay

Çağatay ismi ve karakteriyle diziye dahil olan Nejat İşler, canlandıracağı Çağatay karakteriyle Yamaç’ın bugüne kadarki en zorlu düşmanı olacak. Çukur fanatikleri kötü adam Çağatay’ın nasıl bir karakter olacağını 15. Bölümden itibaren öğrenebilecek.

Nejat İşler Kimdir?

1972 yılında İstanbul’un Eyüp semtinde doğan Nejat İşler, bir işçi çocuğudur. Cağaloğlu Anadolu Lisesi’nde okurken popüler olmak ve derslerden kaçmak için okulun tiyatro koluna yazıldı. Kısa zamanda popüler olsa da iyi bir eğitim alamadı. Üniversiteye giremeyen oyuncu, para kazanmak için çay partileri dahil birçok işte çalıştı. On yıl kadar satış işleriyle uğraşan Nejat İşler, Eskişehir’de konservatuar sınavına gitti ve kazandı. İstanbul’a dönerek Mimar Sinan Üniversitesi Konservatuar Bölümüne başladı. Mezun olur olmaz, iki arkadaşıyla birlikte “Kahramanlar ve Soytarılar Tiyatrosu”nu kurdu ve kendi oyunları için hikâyeler yazmaya başladı. “Tuhaf Şehir Hikayeleri”, “Biz Zavallı Erkekler” ve “Yalnızlık Benim Gizli Sevgilim” adlı üç kitap yazan oyuncu, 41.Antalya Altın Portakal Ödülleri için Erkek Oyuncu dalında aday olarak gösterildi.

1994 yılında rol aldığı ilk televizyon dizisi olan Gurur’dan sonra, Deli Yürek, Şehnaz Tango, Nasıl Evde Kaldım, Dedem, Gofret ve Ben, Aşk ve Gurur, Şeytan Ayrıntıda Gizlidir dizilerinde oynadı. Gülbeyaz ve Aliye dizilerinde gösterdiği performansla adını unutulmazlar listesine yazdırmayı başardı. Çukur dizinde Çağatay rolüyle oynayacak olan Nejat İşler’e canlitv platformu olarak başarılar diliyoruz.

29-12-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar