Çukur'un İdris Baba'sı Ercan Kesal benzer bir diziyle geri dönüyor!

Çukur'un İdris Baba'sı Ercan Kesal benzer bir diziyle geri dönüyor!
Çukur dizisinde İdris Koçovalı karakteriyle büyük beğeni kazanan Ercan Kesal, Üç Kuruş dizisiyle ekranlara geri dönüyor.

Ercan Kesal, Çukur dizisinin ardından yeniden ekranlara dönüyor. İdris Koçovalı karakteriyle gönüllerde taht kuran deneyimli oyuncu Üç Kuruş dizisinin oyuncu kadrosuna dahil oldu. Show TV'den ekrana gelecek dizi Ay Yapım imzası taşıyor. İzleyiciler, geçtiğimiz günlerde ilk tanıtımı yayınlanan diziyi fazlasıyla Çukur'a benzetti. Hal böyleyken diziye Ercan Kesal'ın da katılması izleyicilerin diziye olan merağını fazlasıyla arttıracaktır. 

Ercan Kesal, Üç Kuruş dizisine dahil oldu

Çukur dizisinin ilk iki sezonunda yer alan Ercan Kesal, son iki sezonda yalnızca birkaç bölümde göründü. Çukur izleyicisinin fazlasıyla özlediği isimlerden olan Ercan Kesal, Üç Kuruş dizisiyle birlikte bu özleme son veriyor. Üstelik dizinin Çukur ile fazlasıyla ortak noktası olması da Çukur dizisinin önemli sayıdaki izleyici kitlesini kendi tarafına çekebilecek bir potansiyel taşıyor. Çukur dizisinin ardından sinema filmlerine odaklanan Ercan Kesal, Görülmüştür ve Nasipse Adayız filmlerinde başrol olarak yer aldı. Ercan Kesal'ın bu filmlerin ardından televizyon ekranlarına dönüşü ise Show TV'den ekrana gelecek Üç Kuruş dizisiyle olacak.

Üç Kuruş dizisi konusu ve başrolleri

Bir Roman mahallesi olan Çıngıraklı'da herkesi şok eden bir cinayet gerçekleşir. Bu cinayetin akabinde polis ekipleri hemen harekete geçerek olayı çözmeye çalışır. Olayı çözme çabasındaki polis memuru Efe ile Çıngıraklı'nın yeraltı dünyasında namı yürüyen mafya lideri Kartal arasında fazlasıyla sürtüşme yaşanacaktır. Fazlasıyla heyecan ve tehlike barındıran Üç Kuruş dizisi önümüzdeki haftalarda ilk bölümüyle Show TV'den ekrana gelecek.

Üç Kuruş dizisinin başrollerinde son dönemin en çok konuşulan isimleri yer alıyor. Aynen Aynen ve Sefirin Kızı dizileriyle büyük başarı yakalayan Uraz Kaygılaroğlu'nu Üç Kuruş dizisinde Kartal karakteriyle izleyeceğiz. Geçtiğimiz yılların önde gelen filmlerinden Bizim İçin Şampiyon'un yıldızı ve son olarak Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinde rol alan Ekin Koç, dizide Efe karakterine can verecek. Yasak Elma gibi reytingleri yüksek bir diziye ek olarak Netflix'in tüm dünyada ses getiren dizisi Bir Başkadır'da da rol alan Nesrin Cavadzade bu dizinin de Bahar karakteriyle başrolünde yer alıyor. Aslıhan Malbora, Nursel Köse, Diren Polatoğulları ve Burak Altay başroldeki bir diğer isimler.

29-09-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar