25. Altın Objektif Ödül Törenine Ünlü Akını

25. Altın Objektif Ödül Törenine Ünlü Akını
Bu yıl 25.’si düzenlenen ve alanında en iyilere verilen Altın Objektif Ödülleri dün gece yapılan bir törenle sahiplerine verildi. Geceye adeta ünlü yağdı.

Türkiye’nin en önemli ödüllerinden olan ve bu seneyle birlikte tam 25 senedir verilen Altın Objektif Ödülleri dün düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Alanında en iyilerin ödüllendirildiği gece oldukça görkemli geçti. Pek çok ünlü isme ve yapıma ödül verilen gecede ünlü isimler şıklıkta adeta birbiriyle yarıştılar. Magazin Gazetecileri Derneği tarafından her yıl düzenli olarak verilen ödüllerin 25’incisi bu sene yapıldı. Dün gece düzenlenen ödül töreninin suculuğunu Özge Özder ve Hakan Bilgin üstlenirken geceye katılan ünlü şarkıcı Sibel Can ise birbirinden güzel parçalarını seslendirdi. Gecede tiyatro, sinema, dizi ve müzik alanında ödüller verildi.

Altın Objektif Ödül Törenine Ünlü Akını

Magazin Gazetecileri Derneği tarafından her yıl sinema, tiyatro, televizyon ve müzik alanında verilen Altın Objektif Ödülleri bu senede sahiplerini buldu. Dün gece yapılan ödül törenine adeta ünlü yağdı. Geceye Sibel Can, Açelya Topaloğlu, Murat Yıldırım, Uğur Bilgin, Ezgi Mola, Ziynet Sali, Birkan Sokullu, Merve Dizdar, Öykü Karayel, Can Bonomo, Mustafa Ceceli, Alina Boz, İlhan Şen, Burcu Özberk, Erdal Beşikçioğlu, Songül Öden, Ebru Yaşar ve daha pek çok isim yer aldı. Gece oldukça görkemli geçerken ödül alanların oldukça mutlu ve heyecanlı oldukları gözlendi. Geceye katılan ve şarkılarıyla keyifli anlar yaşatan Sibel Can yaptığı konuşmada “MGD ödüllerinin 25.’si veriliyor. 25 yılda beraber büyüdük, beraber yürüdük. Sizi ben hiç kırmadım, siz de beni kırmadınız. Bundan sonra da kırmayız” ifadelerini kullandı. Ünlü isim gecede 6 şarkı seslendirerek katılanlara keyif dolu anar yaşattı.

Kadın Cinayetleri Bitsin

25.’si düzenlenen Altın Objektif Ödül Gecesinde yılın en iyi kadın dizi oyuncusu seçilen Ezgi Mola yaptığı konuşmada kadın cinayetlerine değindi. Ezgi Mola konuşmasında “tüm ekibim adına ve kaybettiğimiz kadınlarımız için almak istiyorum. Kadın cinayetlerinin artık durdurulmasını istiyorum. Birlikte ve güçlü bir gelecek istiyorum. Yasaların sonuna kadar bizim yanımızda olmasını istiyorum. Hepinizi çok seviyorum” ifadelerini kullandı. Gecede ayrıca pek çok ünlü isim ödül alırken pek çok ünlü isim ise geceye bizzat katılım yerine videoları ile katılım gösterdiler. Özellikle pandemi sebebiyle böyle bir uygulamanın yapıldığı gecede tüm katılımcıların koronavirüs tedbirlerine uymaya çalıştıkları görüldü.

29-09-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar