Çukur’un Komiseri Alperen Duymaz Yangın Söndürme Çalışmalarına Katıldı

Çukur’un Komiseri Alperen Duymaz Yangın Söndürme Çalışmalarına Katıldı
Son projesi Son Yaz dizisi ile ekranlarda yeniden görmüş olduğumuz Alperen Duymaz, Fethiye’de yangın söndürme çalışmalarına katıldı.

Son projesi Son Yaz dizisi ile ekranlarda yeniden görmüş olduğumuz Alperen Duymaz, Fethiye’de yangın söndürme çalışmalarına katıldı. Yangın söndürme çalışmaları arasında ınstagramdan canlı yayın açan genç oyuncu takipçilerinden olumlu tepkiler aldı.

Yangın Ortasında Canlı Yayın Açtı

28 Yaşındaki yakışıklı oyuncu Alperen Duymaz yangın söndürme çalışmaları devam ederken canlı yayın açtı. Yayın sırasında nefes nefese kaldığı kameralara yansıdı. Yayında tankerlerde suyun bittiğinden dert yanan Alperen Duymaz sosyal medya hesabından yapmış olduğu yayında takipçilerinden olumlu tepkiler aldı.

Takipçileri Kayıp İlanı Paylaşmıştı

Son Yaz dizisi Akgün Gökalp Taşkın karakterine can veren ünlü oyuncu Alperen Duymaz dizinin sezon finali ardından bir süre sessizliğe bürünmüştü. Alperen Duymaz için takipçileri geçtiğimiz haftalarda ‘’Kayıp Aranıyor’’ ilanı vermişlerdi.

Müzik ve Modellik ile İlgilendi

Alperen Duymaz lise yıllarında müzik ve modellik ile ilgilendi. Tiyatro bölümü mezunu olan Alperen duymaz ilk projesi Tatlı Küçük Yalancılar adlı dizi ile ekranlarda tanınmaya başladı. Özelikle Bodrum Masalı Dizisi ile tanınmaya başladı. Daha sonraları Çukur’un Emrah komiseri ve aynı zamanda dizideki Dilan Çiçek Deniz’in canlandırdığı  Sena karakterinin abisi olarak sevenleri ile ekranlarda yeniden buluştu. Ardından Show tv ekranlarında yayınlanan Çarpışma dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu , Melisa Aslı Pamuk, Erkan Can Hakan Kurtaş,Sevtap Özaltun, Merve Çağıran, Efecan Şenolsun, Buse Kahraman, Furkan Kalabalık İsmail Demirci gibi isimlerin olduğu kadroda Alperen Duymaz Kerem karakterine hayat verdi.Fox Tv’de yayınlanmaya başlayan Son Yaz dizisinde Alperen Duymaz, Ali Atay ve Hafsanur Sancaktutan ile başrolleri paylaşmakta.

Gizlice Evlendi

Diğer yandan Alperen Duymaz  2020 yılı Ocak ayında Kübra Kelkit ile gizlice nikah masasına oturmuştu. İlişkisini gözler önünde yaşamayı tercih etmeyen oyuncu Alperen Duymaz Instagram hesabından eşi Kübra Kelkit ile fotografını romantik bir paylaşım ile sevenleri ile paylaşmıştı. Paylaşım da ‘’Aldığın her nefese şükürler olsun’’ yazarak yayınladı. Bir süre içinde takipçilerinden beğeni ve yorumlar yağdı. Alperen duymaz 2 milyon takipçisinin bulunduğu sosyal medya hesabında ise şu ana kadar eşi ile olan tek fotoğraf paylaştı.

 

01-08-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar