Camdaki Kız’ın Sevilen Oyuncusu Enes Arıkan Sete Çıkış Tarihini Açıkladı

Camdaki Kız’ın Sevilen Oyuncusu Enes Arıkan Sete Çıkış Tarihini Açıkladı
Geçtiğimiz sezonun başarılı dizilerinden biri olan ve Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız’ın yeni yayın dönemi için çekim tarihi belirlendi.

Geçen sezon ortalarına doğru Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve seyircinin büyük ilgisi ve beğenisiyle karşılaşan ve reytinglerde oldukça iyi sonuçlar alan Camdaki Kız yeni yayın döneminde de devam edecek. Ünlü yazar Gülseren Budayıcıoğlu’nun eserinden televizyona uyarlanan dizinin oyuncu kadrosunda Burcu Biricik, Devrim Yakut, Enis Arıkan, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Merve Polat, Nihal Menzil ve Şerif Erol gibi usta oyuncular yer alıyor. Dizide rol alan usta oyuncu ve şovmen Enis Arıkan’ın diziyle ilgili açıklamalar yaptı ve dizinin yeni sezon çekimlerine başlayacağı tarihi açıkladı. Aynı zamanda diziyle ilgili nen büyük korkusunu da açıklayan Enis Arıkan canlandırdığı karakterle seyircinin büyük sevgisini kazandı.

Çekimler Başlıyor

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve reytinglerde kanalın en iddialı yapımlarından olan Camdaki Kız sezon arasının ardından yeniden setlere dönüyor. Dizide Muzaffer karakterini canlandıran başarılı oyuncu Enis Arıkan hem dizinin sete ineceği tarihi açıkladı hem de diziyle ilgili en büyük korkusunu itiraf etti. Enes Arıkan bir töreninde yaptığı açıklamada “dizinin bu kadar ilgi göreceğini tahmin etmiyordum. Dizi yapmaya korkuyordum. Yıllarca şov işleriyle uğraşıyordum. Sonra ben tiyatro okudum dedim ve en keyifli role denk geldim” ifadelerini kullandı. Usta oyuncu Enes Arıkan camdaki Kız’ın yeniden sete ineceği tarihi de açıkladı ve 10 Ağustos günü Camdaki Kız’ın set başı yapacağını açıkladı.

Enes Arıkan Kimdir?

Şu sıralara Kanal d ekranlarında yayınlanan camdaki Kız adlı dizide Muzaffer karakterini canlandıran başarılı oyuncu Enes Arıkan 3 Ocak 1983 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından önce Müjdat Gezen Sanat Merkezi Konservatuarında sonra da Bilgi Üniversitesi Sahne ve Gösteri Sanatları Performansı bölümünden mezun olmuştur. Okuldan sonra pek çok tiyatro oyununda rol alan oyuncu aynı zamanda televizyonlarda şov programları yapmıştır. Ünlü ismin rol aldığı belli başlı yapımlar ise şunlardır.

-          Hayat Ağacı

-          Cesur Hemşire

-          Uçurum

-          Yerden Yüksek

-          Aşk ve Ceza

-          Kurtlar Vadisi Pusu

-          Genco

-          Kadın İsterse

-          Gurbet Kadını

-          Çekirdek Aile

-          Aynalı Tahir

 

01-08-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar