Çukur'un oyuncusu Netflix'in yeni dizisinde başrol olabilir!

Çukur'un oyuncusu Netflix'in yeni dizisinde başrol olabilir!
Netflix'te Türk yapımı dizilerin ardı arkası kesilmiyor. Hakan Muhafız ve Göbeklitepe'nin ardından bir de gençlik dizisi geliyor. Başrolde Çukur'dan tanıdığımız biri yer alabilir.

Türk yapımı bir gençlik dizisi, Netflix'te yayınlanmaya hazırlanıyor. Bu gençlik dizisi hakkındaki son bilgileri haberimizin devamında bulabileceksiniz. Başrolünde kimler yer alacak, senaryosunu hangi isim kaleme alacak ve yönetmen koltuğunda kim oturacak? Tüm bu soruların cevabına gelin birlikte bakalım.

Netflix, Türkiye'de yerelleşmeye devam ediyor. Çağatay Ulusoy'un başrolde yer aldığı Hakan Muhafız dizisi geçtiğimiz haftalarda 2. sezonuyla yayınlandı. Beren Saat'in başrolde yer alacağı Göbeklitepe dizisinin de yakın bir tarihte yayınlanması bekleniyor. Bu dizilere ek olarak Netflix'te yeni bir gençlik dizisinin de yayınlanması bekleniyor.

Başrolde Kubilay Aka'nın yer alması bekleniyor

Elimizde yeni dizi hakkında çok fazla bilgi yok. Sadece bir gençlik dizisi olacağını biliyoruz. Ayrıca senaryosu Miraç Aka tarafından kaleme alınacak. Yönetmen koltuğunda ise Ahmet Katıksız'ı göreceğiz. Dizinin başrolü için pek çok kişinin yakından tanıdığı bir isim düşünülüyor. O isim Kubilay Aka'dan başkası değil. Kubilay Aka, son olarak Çukur dizisinde Celasun karakteriyle rol almıştı. Söylentilere göre Ay Yapım ve Netflix yeni diziyle ilgili bir görüşme gerçekleştirdi. Önümüzdeki günlerde bir açıklama yapılması bekleniyor. Şimdilik bildiklerimiz bunlardan fazlası değil. Ancak kısa süre içerisinde dizi hakkında daha çok bilgiyi bizlerle paylaşacaklar. Dizi hakkında tüm yeni haberlere Canlitv.com'da ulaşabilirsiniz.

Kubilay Aka hakkındaki bilgiler

Kubilay Aka son dönemde rol aldığı dizi ve filmlerle adından söz ettiriyor. Kendisi hayatımıza Vatanım Sensin dizisiyle birlikte girdi. 2016 ve 2017 yıllarında Kanal D ekranlarında yayınlanan dizide Ali Kemal karakterine can vermişti. Sonrasında ise 2017 yılında Show TV ekranlarında yayınlanan Çukur dizisinde rol almaya başladı. 2 yıl rol aldığı Çukur dizisinden geçtiğimiz aylar ayrıldı. Dizide rol aldığı sırada yıldızı çok çabuk parladı ve 2018 yılında Arif V 216 filminde rol aldı. 2018 yılında ise Aşk Bu Mu? filmiyle seyircilerin karşısına çıktı. Görünen o ki kendisini uzunca bir süre boyunca dizilerde izlemeye devam edeceğiz. Kesin olmamakla birlikte Kubilay Aka'nın yeni bir Netflix dizisinde rol alması bekleniyor. Netflix'te yayınlanacak dizi daha çok gençlere hitap eden türde olacak.

22-05-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler