Çukur’un Yeni Sezon Çekimleri Başladı!

Çukur’un Yeni Sezon Çekimleri Başladı!
Show Tv'nin efsane dizisi Çukur 3. Sezon çekimlerine bugün başladı. Dizinin çekimlere başladığını oyuncu Aras Bulut İynemli duyurdu. İşte detaylar!

Sonunda beklenen haber geldi. Günlerdir seyircinin merakla beklediği, haber almak için gece gündüz internet sitelerinde gezindiği, sosyal medyalardan medet umduğu, birbirine sorduğu, yauıncı kanalı ve yapım şirketini telefon ve mail yağmuruna tuttuğu ancak beklediği ve umduğu haberi bir türlü alamadığı, üstelik her geçen gün hayal kırıklığının daha da arttığı haber sonunda geldi. Sonunda ekranların efsane dizisi, fenomen haline gelen, seyircinin özellikle de genç kitlenin onunla yatıp kalktığı Show Tv ekranlarında yayınlanan Çukur’un sete indiği ve çekimlere başladığı haberi geldi. Sonunda seyirci derin bir oh çekti ve artık daha rahat uyku uyuyabileceği gecelere kavuştu. 2 sezondur reyting rekorları kıran ve inanılmaz bir seyirci kitlesine ulaşan Çukur bugün itibari ile 3. Sezon çekimlerine başladı. İşte detaylar!

Çukur’un Yamaç’ı Seyirciye Müjdeli Haberi Kendisi Verdi!

2 sezondur Show Tv ekranlarında yayınlanan ve Ay yapım tarafından hazırlanan Çukur yayınlandığı günden itibaren seyircinin tutkuyla ve heyecanla seyrettiği dizilerden biri oldu. Her bölüm adeta seyirci rekorları kıran ve reytinglerde birinciliği kimselere kaptırmayan dizi öyle çok sevildi ki sokaklar, duvarlar, evler Çukur’un sloganlarıyla doldu taştı. Seyirciler Çukur’a atıfta bulunmak istercesine kendi sokaklarına Çukur Evimiz sloganını yazdı. Dizi yayınlanırken sokaklar boşaldı, herkes ekran başına kilitlendi. Sonunda dizi sezon arası verdi ve seyircinin çileli günleri başladı.

Uzun zamandır ne zaman yayınlanacağı, ne zaman çekimlere başlanacağı ile ilgili soruları cevapsız kalan seyirci sonunda muradına erdi. Çukur’un başrol oyuncusu Yamaç karakterini canlandıran Aras Bulut İynemli bugün sosyal medya hesabından paylaştığı bir resimle 3. Sezon çekimlerinin başladığını duyurdu.

Çukur Setlere İndi, Peki Yeni Bölüm Ne Zaman?

Büyük gün geldi çattı. Ekranların efsane dizisi Çukur 3. Sezon çekimlerine bugün itibari ile başladı. Dizinin çekimlere başladığını dizinin sevilen karakteri Yamaç duyurdu. Ardından seyirci yeni bölüm ne zaman sorularını sormaya başladı. Diğer kanalların dizilerinin yeni bölümlerinin yayın günleri bir bir belli olurken Çukur’un yeni bölümünün yayın tarihinin belli olmaması seyirciyi merakta bırakmaya devam ediyor. Ancak dizinin yeni bölümlerinin çekimlerinin bugün başlaması dizinin en erken Eylül ortalarında yeni bölümünün ekranlara gelebileceği tahminlerinin ortaya atılmasına sebep oldu. Dizinin en az iki bölüm stok yapacağı düşünülecek olursa bu hesabın çokta haksız sayılmayacağı düşünülüyor. Bu hesapla Çukur’un yeni bölümünün en erken 16 Eylül’de seyirciyle buluşacağı tahmin ediliyor.

01-09-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar