Cüneyt Özdemir Yılbaşında Dansöz Oynattı!

Cüneyt Özdemir Yılbaşında Dansöz Oynattı!
Gazeteci Cüneyt Özdemir, Youtube kanalında yılbaşına özel canlı yayın yaptı. Canlı yayına bağlanan Dansöz Nuran, dakikalarca göbek attı.

Gazeteci Cüneyt Özdemir, Youtube kanalında yılbaşına özel canlı yayın yaptı. Özdemir, takipçilerinin dansöz isteğini ciddiye alınca, herkesi şaşırtan bir olay yaşandı. Canlı yayına bağlanan Dansöz Nuran, dakikalarca göbek attı. Özdemir'in RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin'e yaptığı şaka yollu eleştiri ise dikkatlerden kaçmadı. 

Cüneyt Özdemir'den Dansözlü Canlı Yayın 

Cüneyt Özdemir, Youtube kanalında yaptığı yayınlarla sık sık medyanın gündemine oturuyor. Ünlü gazeteci, bu kez  yılbaşı özel canlı yayınında herkesi şoke etti. Takipçilerinin "Acaba dansöz olmayacak mı" sorularına cevapsız kalmayan Özdemir, "Elbette olacak, hem de 12'yi beklemeden" dedi. Herkes Özdemir'in şaka yaptığını düşünse de durum öyle sonuçlanmadı. 

Ünlü gazetecinin canlı yayınına Dansöz Nuran'ın bağlanması herkesi şoke etti. Başarılı dansçı, Özdemir'in takipçileri için evinin salonunda oryantal yaptı. Gösterinin ardından Özdemir, "Youtube'da yapmadığımız ne kaldı diye düşünüyorum. Dansöz de oynattık yani" şeklinde konuştu. Yeni yıl dileklerinin ardından bağlantı sonlandı. Yayında dansöz oynatılması, sosyal medyada da espiri konusu oldu. 

 RTÜK Başkanına Şaka Yollu Eleştiri

Dansöz Nuran yayından ayrıldıktan sonra, canlı yayına devam eden Özdemir, RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin'e gönderme yapmayı da unutmadı. Ünlü gazeteci "Aman Ebubekir Bey'e söylemeyin. Kılıcıyla bizi tak tak tak doğrar" şeklinde konuştu. Özdemir'in şaka yoluyla yaptığı bu eleştiri, canlı yayını izleyenlerin de dikkatinden kaçmadı. 

Cüneyt Özdemir Yılbaşı Özel Yayının Tüm Ayrıntıları

4 saat boyunca canlı yayın yapan Özdemir, farklı konukları da ağırladı. Yeni yıl özel yayınında ilk önce Fransa'da bir ev partisine bağlanıldı. Özdemir, pandemi için alınan tedbirlerle kapatılan eğlence mekanlarında çalışan müzisyenleri de unutmadı. "Müzisyen kardeşlerimiz taş yemesin diye yayına katılacaklar" diyen Özdemir, Türkiye'nin pek çok ünlü ismini yayınına konuk aldı. Canlı yayına ilk katılan isim ünlü şarkıcı Aydilge oldu. Kanalın sıkı bir takipçisi olduğunu söyleyen Aydilge, 2021 yılına özel olarak uyarladığı şarkısını söyledi. Oğuz Aksaç, Demir Demirkıran ve Bilal Göregen'de yayına katılan diğer sanatçılar arasındaydı. Bunun yanı sıra Orkestra Şefi Nuri Irmak piyano eşliğinde Tanju Okan'ın meşhur Öyle Sarhoş Olsam Ki şarkısını seslendirdi. 

Yayına yalnızca sanatçılar da katılmadı. Ünlü Astrolog Dinçer Güner ise Özdemir'in yayınında 2021 yılında dünyayı bekleyen gelişmeleri anlattı. 200 bine yakın kişinin izlediği canlı yayında Özdemir'in sürprizleri bunlarla da sınırlı kalmadı. Kanal takipçilerine özel paylaştığı linkle ünlü gazeteci, birçok hayranını da canlı yayınında konuk etti. Özdemir, takipçileri ile dakikalarca sohbet etti ve yeni yıl dileklerini aldı. Yeni yıl özel yayınında Özdemir, 2020'de yaşanan olaylar ve kendi çekmiş olduğu videolarından kolajları da paylaştı. 

 

01-01-2021
Yazar Hakkında
Berfu Bayav

Berfu Bayav

İlk ve ortaöğretimini Antalya'da tamamlayan Oflaz, üniversite hayatına Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik bölümünde başla .. devamı.. mail
Yorumlar