Son Yaz dizisinde kim kimdir?

Son Yaz dizisinde kim kimdir?
Yapımcılığını Saner Ayar’ın üstlendiği, Burak Arlıel’in yönettiği “Son Yaz” dizisi ilginç hikayesiyle yeni yılın ilk gününde izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

İdealist Savcı Selim ile hapse tıktığı mafya lideri ve oğlu arasında geçen mücadeleyi işleyen Son Yaz dizisi ve oyuncuları merak ediliyor. Bir O3 Medya yapımı olan Son Yaz dizisi yeni yılın ilk gününde Fox Tv ekranlarında yayınlanacak. İşte o dizi ve oyuncularına ait bilgiler haberimizde. Şimdi detaylar

Son Yaz dizisinde kim kimdir?

Yapımcılığını Saner Ayar’ın üstlendiği, Burak Arlıel’in yönettiği, Deniz Dargı, Cem Görgeç ve Cenk Boğatur’ın senaryosunu yazdığı “Son Yaz” dizisi ilginç hikayesiyle yeni yılın ilk gününde izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. 1 Ocak Cuma akşamı saat 20.00’de Fox Tv ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan Son Yaz dizisinde İdealist Cumhuriyet Savcısı Selim Kara, 8 yıl önce hapse yolladığı organize suç lideri Selçuk Taşkın’dan oğlunu koruması teklifini alır. Selçuk Taşkın, Savcı Selim Kara’nın bütün suç örgütünü çökertecek davasında, tanıklık yapmasını ve oğlu Akgün Gökalp Taşkın’ı korumasını ister. Ailesiyle sıkıntılı günler geçiren Selim teklifi kabul ederek İzmir’e yerleşir. Son Yaz ilginç konusu ve heyecanlı temposuyla her cuma saat 20.00’de FOX’ta olacak. Keyifli seyirler.

Selim Kara – ALİ ATAY

İşine aşk derecesinde bağlı olan Savcı Selim Kara, eşiyle boşanma eşiğindedir. Çeşme’deki ailesinden ayrı olarak İstanbul’da tek başınadır. Dürüst, güvenilir, çalışkan ve karizmatik olan Selim Kara sırf işine olan aşırı tutkusu yüzünden ailesini ihmal etmiştir. 8 ay öncesinde hapse tıktığı mafya liderinden ilginç bi,r teklif alınca evliliğini kurtarmak adına kabul eder.

Canan Kara– FUNDA ERYİĞİT

Selim Kara’nın 20 yıllık eşi olan Canan, çocukları Yağmur ve Altay’la birlikte Çeşme’de yaşamaktadır. Yıllar sonra mesleğine geri dönmeye karar verdiğinde Selim’le yüzleşiyor ve boşanmaya karar veriyor.

Yağmur Kara– HAFSANUR SANCAKTUTAN

Selim ve Canan’ın asi kızı olan Yağmur, üniversiteye hazırlanmaktadır. Babasına çok benzeyen Yağmur anne ve babası arasında kalmanın yorgunluğunu yaşıyor.

Fatih Doğanay – EMRE KARAYEL

Canan ve Selim’in Hukuk Fakültesinden arkadaşı Fatih, İzmir’in en ünlü ceza avukatlarından biridir. Çok kazanan ve kirlenen bir avukat olan Fatih, Canan’ı sevmesine rağmen onun Selim’i tercih etmesiyle içine kapanmış hırslı bir kişiliktir.

Metin Yaman – SİNAN TUZCU

Eğlenceli, sosyal, keyfine ve ailesine düşkün olan Metin, yokluk çekmeden büyümüş biridir. Emel’le tanışınca ailesine rağmen onunla evlenmiş ve kızıyla mutlu bir hayatı yaşamaktadır.

Akgün Gökalp Taşkın – ALPEREN DUYMAZ

Mafya liderinin oğlu olması nedeniyle fevri ve tehlikeli bir genç olan Akgün, henüz 10 yaşındayken annesinin öldürülmesiyle psikolojisi bozuktur. Babasının hapse düşmesi sonucu eski varlıklı günlerine özlem duymaktadır. Babasının isteği üzerine Selim’in kendisini korumasına hiçbir zaman alışamayacaktır.

Şebnem Dönmez – SERAP GÖK

Kaan’ın annesi olan Şebnem, güzel ve çekici ancak agresif bir kadındır. Lükse ve şatafata düşkünlüğü onu büyük bir borç bataklığına sürükler.

01-01-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar