Aleyna Tilki Bu Sefer de Cüneyt Özdemir ile Kapıştı

Aleyna Tilki Bu Sefer de Cüneyt Özdemir ile Kapıştı
Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki son klibindeki kostümü sebebiyle eleştirilmeye devam ediyor. Haberci Cüneyt Özdemir de Aleyna Tilki’yi eleştirenler arasına katıldı.

Son günlerin magazin basınında ve sosyal medya da en çok konuşulan konularından ünlü şarkıcı Aleyna Tilki yine gündemde yerini aldı. Gülşen’le başlayan şarkıcıların sahne kostümleri konusu son günlerde Aleyna Tilki’yle devam ederken ünlü şarkıcı son klibinde giydiği kostümle ilgili olarak pek çok kesinden eleştiri alırken pek çok kesimde ünlü şarkıcıyı destekliyor. Geçtiğimiz günlerde müzik dünyasının ünlü ismi Erol Köse tarafından sert bir şekilde eleştirilen Aleyna Tilki şimdi de ünlü haberci Cüneyt Özdemir tarafından sert bir şekilde eleştirildi. Ancak bu sefer ünlü şarkıcı Aleyna Tilki sessiz kalmadı ve bu sefer kendisini eleştiren Cüneyt Özdemir’e sosyal medya hesabından karşılık verdi.

İnsanların Potansiyelini Limitlemeyin

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki bu günlerde son klibindeki kıyafetiyle magazin basını ve sosyal medyanın gündeminden düşmüyor. Ünlü şarkıcı uzun zamandır üzerinde çalıştığı Take It Or Leave It şarkısına çektiği kliple gündemin en üst sırasında yer alıyor. 13 saatte bir milyondan fazla izlenen klip pek çok ünlü isim tarafından eleştirildi. Bu isimlerden biri de ünlü haberci Cüneyt Özdemir oldu. Cüneyt Özdemir Aleyna Tilki için “Aleyna Tilki’nin son klibini izleyince Türkiye’de kariyeri yönetilemeyen sanatçıların düştüğü hazin duruma üzüldüm. İyi bir ses, berbat bir şarkı, beter bir klip! Coğrafya herkes için kaderdir” ifadelerini kullandı. Bunun üzerine sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Aleyna Tilki Cüneyt Özdemir’e cevap verdi. Aleyna Tilki paylaşımında “Özdemir’e bakınca, yurt dışında yaşasa da yeteneklerini yeteri kadar geliştiremediği için, kendinden gençlere karşı girdiği kompleksi görüyorum. Coğrafya kaderdir deyip insanların potansiyelini limitlemeyin artık” ifadelerini kullandı.

Erol Köse Sert Eleştirmişti

Daha önce de ünlü şarkıcı Aleyna Tilki’yi klibinde giydiği kostüm dolayısıyla sert bir şekilde eleştirmişti. Ünlü isim eleştirinde sert ifadeler kullanmış ve Aleyna Tilki için kırmızı donunu tüm Türkiye’nin görmesine gerek yok benzeri ifadeler kullanmış ve ünlü ismin kariyer planlamasında hatalı davrandığını belirtmişti. Yine aynı şekilde pek çok ünlü isim Aleyna Tilki’yi sert şekilde eleştirmiş ve kıyafetinin limitleri zorladığını belirtmişti. Buna karşın ünlü şarkıcının sevenleri ise Aleyna Tilki’ye sahip çıkmaya devam ediyor.

18-04-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar