‘Damat Bayıldı’ Yayın Tarihi belli Oldu!

‘Damat Bayıldı’ Yayın Tarihi belli Oldu!
Show Tv'nin yeni yarışma programı Damat Bayıldı'nın yayın tarihi belli oldu. Onur Büyüktopçu'nun sunacağı yarışma programı be zaman ekranlara geliyor? İşte cevabı!

Yeni yayın döneminin yaklaşmasıyla birlikte yayıncı kanallar bir biri ardı sıra yayınladıkları fragman ve tanıtımlarla yeni başlayacak programlarının yayın tarihlerini ve saatlerini seyirciye duyurmaya başladılar. Büyük bir özveri ve titizlikle hazırlanan programlarda yayına girmek için gün sayarken tv dünyasındaki herkesi büyük bir heyecan sarmış durumda. Önümüzdeki 2019 – 2020 yayın yılının büyük bir çekişmeye ve rekabete sahne olacağı tv kanallarının yayınladıkları fragmanlar ve ekrana getirmeye hazırlandıkları yapımlarla daha şimdiden belli olmuş durumda. Bu durumun seyirci açısından olumlu olduğu düşünülebilir. Tv seyircisi önümüzdeki yayın döneminde çok seçenekli bir durumla karşı karşıya kalacak gibi görünüyor. Özellikle gündüz seyircisi yeni başlayacak programlar ve eski programlar arasında tercihini zor yapacak gibi görünüyor. Tercihler arasına iddialı bir şekilde girecek olan Show Tv’de yayına başlayacak Damat Bayıldı’nın yayın tarihi ve saati artık belli oldu. Programın tanıtımları Show Tv’de yayınlanmaya başlandı. İşte ayrıntılar!

Damat Bayıldı Show Tv’de Başlıyor!

DNCC Medya tarafından Show Tv için hazırlanan ve sunuculuğunu geçtiğimiz sezon Tv 8’deki Yemekteyiz Programının sunuculuğunu yapan ve sezon sonunda programdan ayrılan oyuncu Onur Büyüktopçu’nun yapacağı Damat bayıldı 26 Ağustos Pazartesi günü başlıyor. Hazırlıklarını tamamlayan ve artık ekrana gelmek için gün saymaya başlayan program Show Tv’nin gündüz kuşağına yeni bir güç ve dinamizm katması bekleniyor. Özellikle Onur Büyüktopçu’nun başarılı sunumuyla gündüz kuşağında Show Tv Damat Bayıldı ile artık seyirci açısından çok ciddi bir alternatif haline geldi. Yakın zamanda başlayacak yarışma programı eğlenceli ve keyifli formatıyla dikkat çekiyor.

Damat Bayıldı Nasıl Bir Yarışma Programı?

DNCC tarafından hazırlanan ve sunuculuğunu Onur Büyüktopçu’nun yapacağı Show Tv’nin yeni gündüz kuşağı programı Damat Bayıldı keyifli formatıyla dikkat çekiyor. Kaynanaların yemek konusundaki engin tecrübeleri mi yoksa gelinlerin el becerileri mi kazanacak? Damatlar annelerinin yemeklerine mi yoksa eşlerinin yemeklerine mi bayılacak? Damat Bayıldı’da tempo asla düşmeyecek ve bu çekişme zaman zaman gergin bir hal alırken zaman zaman ekran başındaki herkesi güldürecek. Sunucu Onur Büyüktopçu ise hem aile arasındaki dengeleri sağlamaya çalışacak hem de yemekler yapılırken sorduğu sorularla yarışmacılara ter döktürecek. Aynı zamanda sunucu adaletsiz puanlama yapan yarışmacıların korkulu rüyası olmaya devam edecek ve vereceği adil puanlarla adaletin stüdyodaki temsilcisi olacak.

11-08-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar