Sevdim Seni Bir Kere Kadrosunda Hangi Oyuncular Yer Alıyor?

Sevdim Seni Bir Kere Kadrosunda Hangi Oyuncular Yer Alıyor?
Günlük dizi furyasına bir günlük dizi daha katılıyor. Star Tv ekranlarında başlayacak olan 'Sevdim Seni Bir Kere! hazırlıkları başladı. Peki, dizinin oyuncu kadrosunda kimler var?

Son yıllarda televizyon kanallarında günlük dizi yayınlama modası gelişmeye başladı ve hemen her kanal bu akıma kendini kaptırdı. Önce Kanal 7 ardından Fox Tv, derken Kanal D, Atv ve şimdi de Star Tv. Bütün bu kanallar Kanal 7 hariç günlük dizilerini pirime time saati dışında yayınlarken Kanal 7 ise prime timeda yayınladı günlük dizilerini. Kanalların günlük dizi yayınlamasındaki en büyük gerekçeleri ise tabi ki her zaman ki gibi reyting. Öğleden sonra kuşağında yayınlanan programlar karşısında seyircinin tercih etmeye başladığı günlük diziler ister istemez diğer kanalları da bu yöne itti. Yakın zamanda Star Tv’de başlayacak olan Sevdim Seni Bir Kere adlı günlük dizide öğleden sonra kuşağında yayınlanacak gibi görünüyor. Canlıtv olarak Star Tv’nin günlük dizisi Sevdim Seni Bir Kere’yi inceledik.

Star Tv’ye Focus Film’den Günlük Dizi!

Star Tv’de yeni yayın döneminde yayınlanmak üzere Ankara merkezli Focus Film tarafından hazırlanmaya başlanan Sevdim Seni Bir Kere adlı günlük dizinin hazırlıklarına başlandı. Her ne kadar tam olarak ne zaman yayına gireceği belli olmasa da Ekim ayına yetiştirilmeye çalışılan dizi için Focus Film yoğun bir çalışma sürecine başladı. Ekim ayına yetişmediği takdirde 2020 Ocak ayına kalacak dizinin yapımcılığını Nilgün Sağyaşar üstlenirken Bergüzar Demiroğlu ve Mihriban Şahin’de yönetmenliğini yapacak. Daha önce Unutma Beni, Beni affet, Aşkların En Güzeli, Deniz Yıldızı gibi seyirci tarafından çok sevilen ve reytingi yüksek günlük diziler yapan Focus Film’in Sevdim Seni Bir Kere’de de başarılı olacağına kesin gözüyle bakılıyor.

Sevdim Seni Bir Kere Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Hazırlıkları Focus Film tarafından başlatılan ve yavaş yavaş şekillenmeye başlanan Star Tv için hazırlanan yeni günlük dizi Sevdim seni Bir Kere yine Focus Film’in diğer yapımları gibi Ankara’da çekilecek. Bu sebeple dizinin oyuncu castı da Ankara ağırlıklı olacak gibi görünüyor. Sevdim Seni Bir Kere’nin belli olan oyuncu listesi ise şöyle; Berk Bakioğlu, Pervin Balcı, Şifanur Gül, Yağmur Çokgenç, Çağdaş Serter, Sevgi Temel, Eneshan Nalbant, Şirin Çetinel ve Önder Atakanlı. Dizi ile yeni gelişmeler oldukça sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

10-08-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar