Damla Sönmez'in Yeni Dizisi Mavi Sürgün'ün Konusu Ne?

Damla Sönmez'in Yeni Dizisi Mavi Sürgün'ün Konusu Ne?
03 Medya tarafından Güney Amerika için hazırlıklar süren ve Damla sönmez ile Caner Cindoruk’un başrolü paylaştığı Mavi Sürgün dizisinin konusu Ne?

Dizi sektörümüz yurtdışına dizi pazarlamada son yıllarda olağanüstü bir başarı kazanmış durumda. Ülkemizde yayınlanan dizlerin yurt dışındaki ülkelere pazarlanmasından oldukça kazançlı çıkan yapım şirketleri bu alanda yeni alternatifleri de hayata geçirmeye başladı. Sadece ülkemizde yayınlanan dizilerin pazarlanmasının dışında sadece anlaşılan ülke için de özel içerik üretmeye başlayan yapım şirketleri bu alanda Arap Ülkeleri kadar Güney Amerika ülkeleri içinde içerik üretmeye başladı. 03 Medya’nın Güney Amerika için hazırlıklarını sürdürdüğü ve oyuncu kadrosunda Damla Sönmez ve Caner Cindoruk gibi başarılı oyuncuların yer aldığı mavi Sürgün Dizisi de yabancı ülkeler için üretilen orijinal içeriklerden biri. Dizinin yakın zamanda sete çıkarak çekimlere başlaması beklenirken dizinin konusuyla ilgili ayrıntılar da gelmeye başladı.

Mavi Sürgün Konusu Ne?

03 Medya tarafından Güney Amerika için hazırlıkları süren ve toplamda 26 bölümden oluşacak Mavi Sürgün için son hazırlıklar yapılıyor. Dizinin çok yakında sete çıkacağı belirtilirken konuyla ilgili de gelişmeler yaşandı. 03 Medya tarafından hazırlanacak mavi Sürgün Dizisi Marmaris’te çekilecek ve 26 bölümden oluşacak. Dizi, Kıbrıs’ta bir otelde eğlence müdürü olarak çalışan Defne adlı bir kadının başından geçenlere odaklanıyor. Defne peşindeki adamlardan kaçarken denizde boğulmak üzeredir ve son anda Defne’yi Oğuz kurtarır. Oğuz Defne2yi kurtarmasıyla başlayan serüvende bundan sonra her şey değişecek ve hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Defne’yi kurtarmasıyla Oğuz’un tüm hayatı değişir. Öbür taraftan Defne’nin peşinde olan Kürşat her an Defne’yi bulmak ve yakalamak üzeredir. Nefes nefese olayların yaşanacağı mavi Sürgün’ün Güney Amerika’nın ardından ülkemizde de yayınlanması için görüşmelerin sürdüğü öğrenildi.

Mavi Sürgün Oyuncuları Kimler?

03 Medya tarafından Güney Amerika için hazırlıkları süren ve yakında sete çıkacak Mavi Sürgün’ün çekimleri Marmaris’te yapılacak. Toplam da 26 bölümden oluşacak olan mavi Sürgün’ün cast çalışmaları devam ederken şu ana kadar üç başarılı oyuncuyla anlaşma sağlanmış durumda. Halen yeni oyuncuların katılacağı dizide yer alacak oyuncular arasında

  • Damla Sönmez (Defne)
  • Serkan Altunorak (Kürşat)
  • Caner Cindoruk (Oğuz) yer alıyor.

Öbür taraftan dizinin yönetmen koltuğunda Nezaket Coşkun otururken diziyi Murat Dişli kaleme alıyor.

29-09-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar