Hadise ve Mehmet Dinçerler'in Boşanma Tarihi Belli Oldu

Hadise ve Mehmet Dinçerler'in Boşanma Tarihi Belli Oldu
Bundan yaklaşık dört ay önce evlenerek dünya evine giren ünlü şarkıcı Hadise ile Mehmet Dinçerler’in boşanma davalarındaki mahkeme tarihi belli oldu.

Müzik ve magazin dünyasının önde gelen isimlerinden olan ve hemen her gün bir haberiyle magazin basınında yer alan ünlü şarkıcı Hadise bir kez daha gündemdeki yerini aldı. Ünlü isim geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak boşanacağını açıklamıştı. Ünlü isim henüz evleneli 4 ay olan eşi Mehmet Dinçerler’den ayrılacağını açıkladıktan sonra pek çok tartışma yaşanmıştı. Henüz evleneli çok kısa bir zaman olan ünlü isim Hadise’nin eşi Mehmet Dinçerler’in kendisinin sahne hayatına karışması sebebiyle boşanmak istediği iddia edilmişti. Mahkemeye boşanma dilekçesi veren Hadise’nin avukatı da aynı konuya değinmiş ve çiftin boşanması için dilekçe verilmişti. Sonunda beklenen tarih belli oldu ve Hadise ile Mehmet Dinçerler’in boşanma davalarının görüleceği mahkemenin tarihi 30 Eylül Cuma olarak açıklandı.

30 Eylül’de Boşanma Mahkemesi Var

Hadise ile 30 Nisan’da evlenen Mehmet Dinçerler’in boşanma davaları 30 Eylül’de görülecek. Hadise’nin boşanmak istemesine karşın Mehmet Dinçerler’in boşanmaya karşı olduğu için anlaşma yoluyla gerçekleşemeyen dava öncesinde Mehmet Dinçerler’in Hadise’den yaklaşık 3 milyon lira değerinde olan tektaş yüzüğü istediği iddia edilmişti. Konuyla ilgili pek çok haber yapılırken sonunda mahkemeden taraflara davayla ilgili çağrı geldi. Mahkeme, tarafların dilekçelerinin değerlendirilmesinin ardından taraflara 30 Eylül için duruşma tarihi verdi. Boşanma konusunda anlaşma sağlayamayan Hadise ve Mehmet Dinçerler’in 30 Eylül’deki duruşmaya katılıp katılmayacakları ise henüz belli değil.

Davayı Hadise Açtı

Üç ay önce evlendiği Mehmet Dinçerler’den ayrılmak isteyen Hadise mahkemeye başvurarak boşanmak için dilekçe vermişti. Hadise dilekçesinde “davalı tarafın bu davranışları zaman içerisinde psikolojik baskı boyutuna ulaşmıştır. Bu psikolojik baskılar müvekkili oldukça yıpratmış ve sadece kişisel hayatını değil, kamuoyuna yansıdığı üzere sanat hayatını da etkileyecek boyuta varmıştır. Bu nedenle taraflar arasında karşılıklı olarak uyumsuzluklar kendini göstermiş ayrı yaşamaya başlamışlar ve evlilikleri fiilen sona ermiştir. Tarafların bundan böyle birlikte yaşamaları mümkün değildir” ifadeleri kullanıldı. Hadise ve Mehmet Dinçerler arasındaki dava Beykoz Aile mahkemesinde 30 Nisan Cuma günü görülecek. mahkemenin ilk duruşmasından boşanma kararının çıkıp çıkmayacağı ise bilinmiyor.

29-09-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar