Danla Bilic'in Kadınla Öpüşme Görüntüleri Gündem Oldu!

Danla Bilic'in Kadınla Öpüşme Görüntüleri Gündem Oldu!
Fenomen Youtuber Danla Bilic'in yıllar önce çekildiği düşünülen bir videoda bir kadını dudağından öptüğü video sosyal medyada bir anda gündemin ilk sırasına oturdu. İşte detaylar!

Son zamanlarda ortaya çıkan mesleklerden biri olan Yotuber ülkemizde de özellikle genç ve çocuklar üzerinde ciddi bir etkiye sahip. Mobil telefonlardan ya da internet olan her yerden popüler yotuberlerin videolarını izleyen ve onları takip eden gençler özellikle takip ettikleri bu kişilere hayranlıklarıyla ön plana çıkıyor. Tabi bu youtuberlerde takipçi sayılarına göre ğyayınladıkları reklamlardan ya da başka kanallardan elde ettikleri ücretlerle dudak uçuklatıyor.

Genç kitlenin takip ettiği ve her videosuna binlerce beğeni yağan youtuberlerden biri de Danla Bilic. Danla Bilic özellikle çektiği makyaj videolaraı ile ün yapmış ve yüzbinlerce takipçi sayısına ulaşmış durumda. Ünlü youtuber o kadar fenomen olmuş durumda ki söylediği her söz, paylaştığı her resim olay oluyor ve binlerce beğeni topluyor. Ünlü Youtuber ise bu günlerde yine bir paylaşımıyla gündemde. Ancak bu sefer paylaşımda Danla Bilic bir kadınla dudak dudağa öpüğürken görülüyor. İşte detaylar!

Danla Bilic Bir Kadınla Dudak Dudağa!

Youtube kanalından yayınladığı makyaj videolarıyla ünlenen ve kısa sürede yüzbinlerce takipçi sayısına ulaşan ve İnstagram hesabı 4 milyon takipçi sayısına ulaşan Danla Bilic'in bir kadınla dudak dudağa öpüşmesi sosyal medyada gündeme damgasını vurdu. yayınlanan bir videoda yanındaki bir kadını dudağından öpen Danla Bilic bu görüntüyle Twitter'da gündem olmayı başardı. Yıllar önce yayınlandığı düşünülen videodaki bu görüntüler üzerine fenomen Danla Bilic sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

"Magazine Uyandım"

Daha önce de yine ünlü bir isimle dudak dudağa resimleri yayınlanan Danla Bilic'in yine bir kadınla dudak dudağa öpüşme görüntülerinin yayınlanması üzerine sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Bilic yaptığı paylaşımda daha önce yayınlanan Muhteşem Yüzyıl dizisinde geçen bir repliği kullanarak "Magazinle uyandım" paylaşımını yaptı. İnstagram hesabının hikaye kısmından yaptığı bu paylaşım dışında Danla Bilic konuyla ilgili herhangi başka bir açıklama yapmadı. 4 milyonun üzerinde takipçisi olan fenomen youtuber Danla Bilic'in hayranları bu resim üzerine ünlü isme binlerce yorum yaptı. Sosyal medyada gündem olmayı başaran Danla Bilic'in yıllar önce çekildiği düşünülen videoda dudak dudağa öpüştüğü kadının ise kim olduğu bilinmiyor. 

09-01-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar