Şampiyon Elisa (Gizem Karaca) kimdir?

Şampiyon Elisa (Gizem Karaca) kimdir?
Birbirinden güçlü isimleri kadrosunda bulunduran TRT 1'in en çok izlenen dizisi Şampiyon'a yeni bir karakter daha eklendi. Şampiyon Elisa (Gizem Karaca) kimdir?

Televizyon dünyasının yakışıklı isimlerinden Tolgahan Sayışman'ın başrolünü canlandırdığı TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Şampiyon güçlü kadrosuna yeni isimler eklemeye devam ediyor. Şampiyon dizisine son olarak güzel oyuncu Gizem Karaca dahil oldu. Gizem Karaca dizide Elisa karakterine hayat verecek. Peki Şampiyon dizisinin Elisa'sı kimdir? İşte ayrıntılar..

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Şampiyon izleyicisinin beğenisini tolplamaya devam ediyor. Tolgahan Sayışman, Yıldız çağrı Atiksoy, Erdal Özyağcılar, Erkan Avcı ve Emir özyakışır gibi usta isimlerin başrollerini paylaştığı dizi Şampiyon, Kafkas lakaplı Fırat’ın, gelecek vadeden genç bir boksörken yaşadığı talihsiz olayla hayatı yerle bir olan hayatını konu almaktadır. BSK Yapım tarafından hazırlanan Şampiyon Dizisi heyecanla takip edilmeye devam ederken reytingleri iyi olmasa da kendine has bir izleyici kitlesine sahiptir. Reytinglerde başarı elde etmek için konusunu farklı yerlere çekmeye çalışan yapım ekibi kadrosuna yeni isimler katmaya karar verdi. Bunlardan biride güzelliği ile gündemden düşmeyen isim Gizem Karaca oldu. Gizem Karaca uzun bir aradan sonra ekranlara Şampiyon dizisi ile geri dönüyor. Gizem Karaca, Şampiyon dizisinde Elisa karakterine hayat verecek. Gelin Şampiyon dizisinin Elisa'sını yakından tanıyalım..

Şampiyon dizisi Elisa (Gizem Karaca) kimdir?

Elisa karakteri ile Şampiyon dizisine katılan güzel oyuncu Gizem Karaca, ara verdiği ekranlara yeniden dönüyor. Elisa, Derviş Aladağ’lının 2. eşi Maria Mariadan olan üvey kızıdır. Fakat Derviş Aladağ'ın öz kızı değildir. İkinci eşi Maria'nın ilk eşinden olan kızıdır. Maria'nın kızı Elisa çok güçlü bir karaktere hayat verecektir. Bakalım Elisa diziye nasıl bir hava katacak. Peki Elisa gerçekte kimdir? İşte Şampiyon dizisi Elise yani Gizem Karaca hakkında detaylar..

Ekranların sevilen yüzü Gizem Karaca,  9 Temmuz 1992 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir.  7 yaşındayken Amerika'ya Florida'ya taşınan Gizem Karaca bu yaşına kadar toplamda 13 okul değiştirmiştir. 2007 yılında Türkiye'ye geri döndü. 2010 yılında İstanbul Üniversitesi Fransız Dili ve Edebiyatı bölümünü kazanarak burada eğitimini tamamladı ve mezun oldu. Uğurkan Erez ajansında da eğitim aldı. 2011 yılında düzenlenen Miss Turkey güzellik yarışmasına katılarak 2. oldu. Güzelliğini tescilleyen Gizem Karaca, 2012 yılında yayınlanan "Eve Düşen Yıldırım" adlı diziyle başrol oynadı.İşte Gizem Karaca'nın rol aldığı diğer yapımlar..

Eve Düşen Yıldırım

Emir'in Yolu

Benim Hala Umudum Var

Güzel Köylü

İçimdeki Fırtına

Kara Sevda

Seni Seviyorum Adamım

Ay Lav Yu Tu

Hürkuş Göklerdeki Kahraman

08-01-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar