Demet Akalın Survivor Yarışmacısına Tepki Gösterdi!

 Demet Akalın Survivor Yarışmacısına Tepki Gösterdi!
Ünlü şarkıcı demet Akalın Survivor’dan elenen Nisa Bölükbaşı için imalı bir paylaşımda bulunan eski yarışmacı Evrim’e sert tepki gösterdi. İşte detaylar!

Tv 8 ekranlarında yaklaşık beş aydır yayınlanan ve seyircinin heyecan ve ne olacak merakıyla seyrettiği yarışma programı Survivor 2020 sadece yarışanları ve yarışmayı tutkuyla seyreden gençleri değil aynı zamanda ünlüleri de ekrana bağlamayı başarıyor. Özellikle son haftalarda heyecan fırtınasının estiği yarışma programında son altıya kalınmış durumda. Dün gece yaşanan ve büyük heyecana sahne olan eleme gecesinin ardından yarışmanın en gençlerinden biri olan ve seyirci tarafından çok sevilen ve azmi ve tutkusuyla yarışmaya damga vuranlardan biri olan Nisa Bölükbaşı yarışmaya veda etti. Bu veda yarışmacının arkadaşları kadar sevenlerini de derinden üzerken bir kısım tarafından ise bu olay sevinçle karşılandı. Yarışmadan bir önceki hafta elenen Evrim’in sosyal medya hesabından yaptığı imalı paylaşım ise yarışmayı heyecanla takip eden ünlü şarkıcı Demet Akalın tarafından tepkiyle karşılandı. İşte detaylar!

Demet Akalın’dan Evrime’e Cevap!

Dün gece Tv 8 ekranlarında Survivor kasırgası esti. Yarışmanın eleme gecesinde kimin eleneceğinin cevap bulacak olması yarışmayı zirveye oturturken elenen Nisa ve taraftarları ise hüzne boğuldu. Sercan tarafından eleme potasına gönderilen ve seyirci SMS’leri ile yarışmaya veda eden Nisa’nın ardından sevenleri derin üzüntü yaşadı. Yarışmadan bir önceki hafta elenen ve son haftalarda herkesle kavga eden Evrim ise Nisa’nın yarışmadan elenmesinin ardından sosyal medya hesabından imalı bir paylaşımda bulundu. Evrim paylaşımında şarkıcı Hadise’nin Sıfır Tolerans adlı şarkısından bir bölümü paylaştı. Evrim “Hadise ne demiş ‘her şey burada bitti, toparlan gidiyorsun” sözlerini paylaştı. Bu paylaşımın ardından Nisa’nın yüzlerce seveni Evrim’e tepki gösterirken en büyük tepki hiç beklenmedik bir yerden ünlü şarkıcı Demet Akalın’dan geldi.

Demet Akalın: Ay Sen Şimdi Dalga mı Geçtin?

Evrim Keklik’in Nisa Bölükbaşı’nın Survivor’a vedasının ardından paylaştığı mesaja ünlü şarkıcı Demet Akalın sert tepki gösterdi ve Evrim Keklik’e sosyal medya hesabı üzerinden cevap verdi. Demet Akalın paylaşımında Evrim keklik’in paylaşımını da etiketleyerek “Ayy sen şimdi dalga mı geçtin Nisa’yla? Seni sevip desteklemekten nasıl nefret ettik son bir ay bir bilsen! Nisa gönüllerin şampiyonu oldu ya sen?” ifadeleriyle Survivor’dan elenen yarışmacıya tepki gösterdi.

01-07-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar