Demet Akbağ ile Güldürme Beni'nin Yayın Saati Değişti

Demet Akbağ ile Güldürme Beni'nin Yayın Saati Değişti
Show Tv yaz ekranında seyirciyle buluşmaya başlayan ve henüz 2 bölüm yayınlanan Demet Akbağ ile Güldürme Beni’nin yayın saati değişti.

Bloom Medya tarafından Show Tv için hazırlanan ve yaz döneminde pazartesi akşamları ekrana gelen komedi eğlence programı Demet Akbağ ile Güldürme Beni seyirciyle buluşmaya başladı. Henüz birkaç bölüm yayınlanan yapım yarışma ve eğlence formatında hazırlanıyor. Ünlü oyuncuların ekrana geldiği ve yine ünlü oyuncu Demet Akbağ tarafından yönlendirilen ve ünlü oyuncu Şahin Irmak tarafından sunulan yarışmaya birbirinden ünlü isimler katılıyor. Yarışmaya katılan yarışmacıların gülmemesi üzerine kurulan ve başta Demet Akbağ olmak üzere diğer adaylar tarafından güldürülmeye çalışılan yarışmacıların puan kaybettiği Demet Akbağ ile Güldürme Beni programı ne yazık ki yayınlanan ilk bölümlerde bekleneni veremedi. Reytinglerde istenileni alamayan programın yayın saati de bunun üzerine kanal yönetiminin aldığı kararla değiştirildi.

Demet Akbağ ile Güldürme Beni Saat 22.45’te

Show Tv ekranlarında pazartesi akşamları yayınlanmaya başlayan ve ünlü oyuncuların yer aldığı eğlence yarışma programında ne yazık ki işler yolunda gitmiyor. Bloom Medya tarafından hazırlanan ve yaz ekranında Show Tv’de seyirciyle buluşan program beklenen reytingi alamadı. Büyük umutlarla yayın hayatına başlayan ve uzun bir aradan sonra Demet Akbağ’ın ilk kez bir televizyon programıyla ekranlara geldiği programın reytinglerinin düşük gelmesi kanal yönetimini de endişelendirdi. Bunun üzerine yayın günü değiştirilmeyen ve ancak yayın saati değişen program bundan sonra yine pazartesi akşamları saat 22.45’te ekranlara gelecek. Böylece kanal yönetimi beklentisinin yüksek olduğu program için ilk uyarıyı da böylece vermiş oldu. Programın bundan sonra alacağı reyting ise geleceğinin belirlenmesinde büyük rol oynayacak.

Yeni İsimler Katıldı

Öbür taraftan Demet Akbağ ile Güldürme Beni programının yarışma kadrosuna yeni isimler katıldı. Program yarışmacıları elenmemek ve bir üst tura çıkabilmek için gülmemek için ellerinden geleni yapıyorlar. Her gülmede puan kaybeden yarışmacıların en çok gülen ismi yarışmaya veda ediyor. Bu arada Demet Akbağ ile Güldürme beni programına iki yeni ünlü isim daha katıldı. Program yarışmacıları arasına ünlü oyuncular Hakan Bilgin ve Öykü Çelik’te dahil oldu. Demet Akbağ ile Güldürme Beni her pazartesi akşamı yeni saatiyle 22.45’te Show Tv ekranlarında seyirci karşısına çıkıyor.

17-07-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar