Kurtuluş Yolu Filminin İlk Tanıtımı Yayınlandı

Kurtuluş Yolu Filminin İlk Tanıtımı Yayınlandı
Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Kuruluş yılına özel olarak hazırlanan yapımlardan biri olan Kurtuluş Yolu’nun ilk tanıtımı yayınlandı.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. Yılına özel olarak pek çok yapım hazırlanıyor ve bu yapımlar bir bir sete çıkıyor. Film dizi ve başka alanlarda hazırlana 100. Yıla özel bu yapımlar Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun nasıl zorluklarla başarıldığını seyirciye gösterme amacını taşıyor. Yapımlarda ön planda Atatürk olsa da hikayeler daha çok Kurtuluş Savaşına odaklanmış gibi görünüyor. Ozan Gül tarafından kaleme alınan Kurtuluş Yolu adlı filmde 2023 yılına özel olarak hazırlanan yapımlardan biri. Atatürk’ün Samsun’a çıkmasını ve İstanbul’un işgal edilmesini konu alan filmin teaser çekimleri geçtiğimiz günlerde İstanbul Beyoğlu’nda bulunan bir platoda gerçekleştirilmişti. Çekimlerin ardından filmin ilk teaseri yayınlandı. Başrolünde Mustafa Kemal Atatürk olarak başarılı oyuncu Ümit Cem Şenol’un yer aldığı filmde ayrıca pek çok başarılı oyuncu yer alıyor.

İlk Teaser Yayınlandı

Mustafa Kemal Atatürk’ün milli mücadele döneminin anlatılacağı Kurtuluş Yolu adlı filmin teaser çekimleri geçtiğimiz günlerde İstanbul Dolapdere’de bulunan bir platoda gerçekleştirilmişti. Çekimlerin ardından teaserın montajı tamamlandı ve filmin ilk tanıtım teaseri yayınlandı. Çarpıcı sahne ve görüntülere yer verilen teaserde Mustafa kemal ve annesi Zübeyde Hanım konu edildi. 2023 yılında vizyona girecek film Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Kuruluşuna özel hazırlanan yapımlardan sadece bir tanesi. Filmde Atatürk rolünde başarılı oyuncu Ümit Cem Şenol rol alırken annesi Zübeyde Hanım rolünde ise Ayşen İnci yer alıyor. Filmin çekimlerinin de çok kısa süre içinde başlaması planlanıyor. Ayrıca film için Atatürk’ün Samsun’a gittiği vapur olan Bandırma Vapuru da kullanılacak. Bunun için vapur modellenerek filme yerleştirilecek.

Saçının Teli Olamayız

Filmde Mustafa kemal Atatürk’ü canlandıracak oyuncu Ümit Cem Şenol filmle ilgili olarak yaptığı açıklamada “biz atamızın saçının teli olamayız ama onu en güzel şekilde canlandırmak ve yaşatmak istiyoruz. Atatürk bugüne kadar bir çok usta oyuncu tarafından canlandırıldı. İlk kez Atatürk’ün genç halini ve inancını izleyici ile paylaşacağız” ifadelerini kullandı. Ayşen İnci canlandıracağı Zübeyde Hanım rolü için ise “filmin hikayesi beni çok etkiledi izleyiciyi de derinden etkileyeceğine inanıyorum. Zübeyde Hanım’ı canlandırmak büyük onur ve gurur” ifadelerini kullandı.

17-07-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar