Filme Gel Filmine Yeni Oyuncu Dahil Oldu

Filme Gel Filmine Yeni Oyuncu Dahil Oldu
Erkan Petekkaya’nın başrolünde yer alacağı ve birbirinden ünlü isimlerin rol alacağı Filme Gel adlı projeye Çiçek Dilligil’de dahil oldu.

Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya’nın başrolünde yer alacağı ve komedi türünde olan yeni film projesi Filme Gel’in cast çalışmaları devam ediyor. Yakın zamanda sete çıkması beklenen film için yapım şirketleri Berton Medya ve Taş Film hazırlık çalışmalarını hızlandırdı. Üç arkadaşın hikayesini anlatan filmde birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Erkan Petekkaya, Fırat Doğruluoğlu, Levent Ülgen, Tolga Güleç, Aslıhan Karalar gibi üst düzey oyuncuların yer aldığı projeye yeni bir oyuncu daha katıldı. Özellikle romantik komedi dizilerinde ve komedi filmlerinde sıklıkla yer alan başarılı oyuncu Çiçek Dillgil’de Filme Gel adlı komedi filminin kadrosuna dahil oldu. Başarılı oyuncu çiçek Dillgil’in filmde Selma karakterine hayat verecek. Filmin çekimlerinin Temmuz ayı sonlarında başlaması planlanıyor.

Çiçek Dilligil Filme Gel’de

Berton Medya ve Taş Film tarafından hazırlıkları süren yeni sinema projesinde hazırlıklar ve cast çalışmalarında sona gelindi. Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı projede Erkan Petekkaya başrolü oynayacak. Film çekmek için mücadele eden ve hayallerini gerçekleştirmeye çalışan biri korsan CD satıcısı, biri setlerde figüranlık yapan ve biri de ne iş bulsa yapan üç kafadar arkadaşın komik mücadelesini anlatacak filmde ünlü isimler yer alıyor. Filme Gel’in kadrosuna Selma karakteriyle katılan Çiçek Dilligil’de filmin önemli isimleri arasında yer alıyor. Filmin çekimleri 5 – 6 hafta sürmesi ve ardından da montajın başlaması bekleniyor. Filmin bu sene sonunda ya da 2023’ün başlarında vizyona girmesi bekleniyor.

Çiçek Dillgil Kimdir?

Dizi ve sinema filmlerinin aranılan oyuncularından biri olan başarılı oyuncu Çiçek Dilligil 5 Haziran 1969 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından oyunculuğa merak salan başarılı oyuncu oyunculuk eğitimlerinin ardından tiyatro oyunlarında yer almaya başlamıştır. Bugüne kadar pek çok tiyatro, dizi ve film projesinde yer alan Çiçek Dilligil’in yer aldığı yapımlar arasında, Kara Tahta, Tövbeler Olsun, Nefes Nefese, Sil Baştan, Harem, Evvel Zaman Hikayesi, Avrupa yakası, Çaylak, Aşk Olsun, Kuzenlerim, Şemsi Paşa Pasajı, Yılan Hikayesi, Baskül Ailesi, Eltiler, Çılgın Bediş, Kaygısızlar, Dudaktan Kalbe, Balıketi, Ayrılık, Acı Yıllar, Babamı Arıyorum, Yüzleşme bulunmaktadır.

17-07-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar