Demet Evgar'ın Doğacak Çocuğunun Adı Belli Oldu

Demet Evgar'ın Doğacak Çocuğunun Adı Belli Oldu
Ünlü dizi ve sinema oyuncusu Demet Evgar dünyaya gelecek kızına vereceği ismi belirledi. Ünlü oyuncu Edip Cansever’in bir şiirinin adını kızına verme kararı aldı.

Geçtiğimiz aylarda 6 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Levent Babataş ile Emirgan’daki kendi evinde dünya evine giren Türkiye’nin en ünlü kadın oyuncularından biri olan Demet Evgar’ın dünyaya gelecek bebeğine vereceği ismi belli oldu. İddialara göre evlendiğinde 4 aylık hamile olan Demet Evgar’ın bu sebeple evlendiği söylentileri çıkmış ve magazin basınında bu söylentiler uzun süre konuşulmuştu. İş adamı Levent Babataş ile dünya evine giren Demet Evgar ve Levent Babataş çiftinin dünyaya gelecek kız çocuklarına verecekleri isim ise yine ünlü oyuncunun çok sevdiği bir şiirden geliyor. Rol aldığı dizi ve filmlerdeki başarılı performansıyla dikkatleri çeken ve her rolünde karakteri yaşayan demet Evgar’ın dünyaya gelecek kızma Mavi adını vereceği öğrenildi.

Mavi Huydur Bende

Ünlü oyuncu Demet Evgar bundan yaklaşık bir ay önce Levent Babataş ile dünya evine girmişti. Evlendiğinde 4 aylık hamile olduğu ve bu sebeple apar topar evlendiği iddia edilen başarılı oyuncu sade bir nikah töreniyle evlenmiş ve 6 yıldır birlikte olduğu Levent Babataş’la birlikte bir hayata başlamıştı. Çiftin dünyaya gelecek çocuklarının cinsiyetinin kız olduğu öğrenilirken Demet Evgar bebeğine Mavi adını vermeye karar verdi. Daha önce bir dergi için ünlü şair Edip Cansever’in Mavi Huydur Bende şiirini seslendiren Demet Evgar’ın bu şiiri çok sevdiği ve şiirden esinlenerek de kızına Mavi adını vermeyi düşündüğü öğrenildi. Evgar’ın hamileliğinin ise gayet iyi gittiği ve herhangi bir sağlık sorunu yaşamadığı belirtildi.

Büyük Bir Sorumluluk

Öbür taraftan ünlü oyuncu geçtiğimiz günlerde BM Kadın Birimi tarafından Türkiye’nin ilk iyi niyet elçisi olarak seçilmişti. Ünlü oyuncu organizasyonda yaptığı konuşmada “kadınların zorlu süreçlerden geçerek kazandığı tüm hakları kutladığımız ve hala süregelen eşitsizlikleri tekrar masaya yatırdığımız 8 Mart Dünya Kadınlar Günü öncesi iyi niyet elçisi ilan edilmek tabii ki büyük bir gurur fakat büyük de bir sorumluluk. Bu sorumluluğun bilinciyle daha önce yürüttüğüm çalışmaları Birleşmiş Milletler kadın Birimi’nin ortaklığıyla güçlendirerek daha fazla kadına ilham olabilmek ve kadınların hikayesini daha fazla kadınla buluşturabilmek istiyorum” ifadelerini kullanmıştı.

07-04-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar