Naz Elmas ve Eşinden Kötü Haber

Naz Elmas ve Eşinden Kötü Haber
Şu sıralar Evlilik Hakkında Her Şey adlı dizide rol alan başarılı ve güzel oyuncu Naz Elmas ile eşi Erol Özmandıracı’nın boşanma kararı aldığı iddia edildi.

Bundan üç yıl önce dünya evine giren güzel ve başarılı oyuncu Naz Elmas ile iş adamı Erol Özmandıracı çifti arasında zaman zaman ayrılık iddiaları gündeme geliyor. Kendisinden 15 yaş büyük eşiyle 2019 yılında evlenen Naz Elmas tüm eleştirilere kulak tıkayarak evliliğini mutlu bir şekilde sürdürmüştü. Ancak geçtiğimiz aylarda çift arasında yeni bir anlaşmazlık olduğu ortaya atılmıştı. İddiaya göre çocuk sahibi olmak isteyen Naz Elmas ile çocuk istemeyen eşi Erol Özmandıracı arasında gerilim yaşanmış ve çift ayrı evlere taşınmışlardı. Daha sonra ABD’ye giden Erol Özmandıracı ile Naz Elmas sosyal medya hesaplarından birbirini takibi bırakmıştı. Hatta Naz Elmas sosyal medya hesabındaki eşiyle olan bütün fotoğrafları da kaldırmıştı. Tüm bu gelişmelerin ardından çiftin ayrılmaya karar verdiği iddia edildi. İşte haberin detayları!

Çocuk İstemedi

2019 yılında evlenen iş damı Erol Özmandıracı ile oyuncu Naz Elmas evliliklerinde zor günler yaşıyorlar. Çift mutlu bir birlikteliğin ardından dünya evine girmişlerdi. Aradan geçen zaman içinde 39 yaşında olan güzel oyuncu Naz Elmas çocuk sahibi olmak istemiş ancak eşi Erol Özmandıracı buna karşı çıkmıştı. İddiaya göre önceki evliliğinden bir çocuğu olan Erol Özmandıracı yeniden çocuk istememiş ve Naz Elmas ile bu konu üzerinde anlaşmazlığa düşmüştü. Çift daha sonra bir süreliğine evlerini ayırmaya karar vermişlerdi. Son gelen haberlere göre ise ünlü çift anlaşmazlıklarını çözemedi ve sonunda evliliklerini bitirme kararı aldı. Evlerini ayırdıktan sonra ABD’ye giden iş adamı Erol Özmandıracı ise aldıkları boşanma kararının ardından Türkiye’ye döndü. Çiftin yakında mahkemeye başvuracakları öğrenildi.

Evlilik Hakkında Her Şey Dizisinde

Bu arada güzel oyuncu Naz Elmas halen Fox Tv ekranlarında Salı akşamları ekrana gelen Evlilik hakkında Her şey adlı dizide rol almaya başladı. Bu sezon başında seyirciyle buluşmaya başlayan ve sezon sonuna kadar yayın kararı alınan dizide güzel oyuncunun boşanma aşamasında olan bir kadını canlandırdığı öğrenildi. 39 yaşında olan Naz Elmas son dönemde peş peşe Gülbeyaz, Doktorlar, Merhamet ve daha başka üst düzey yapımlarda rol alarak performansıyla herkesi kendisine hayran bırakmıştı.

07-04-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar