Demet Evgarın Talihsiz Günü

Demet Evgarın Talihsiz Günü
Ünlü Oyuncu Demet Evgar'ın talihsiz Günü; Üstüste yaşadığı talihsizlikleri birde ti ye larak eğlenen oyuncunun son hali haberimzde!

Korona Virüs sebei ile oyunculuğua mecburi ara vermek zorunda kalan ünlü oyuncu Demet Evgar'ın başına çok tehlihsiz olaylar geldi. Aynı gün aynı olayı iki kez üst üste yaşayan oyuncu bu yaşadıklarını ailesi ile kaldığı evinde ti ye alarak instagram hesabında paylaştı. Üstelik oda yetmiyormuş gibi yaşadığı olayın üzerinde şarkı besteledi ve ukulela eşliğinde seslendirdi. 

DEMET EVGAR'IN BAŞINA GELEN TALİHSİZ OLAY NE?

Yedi Numara , Tatlı Hayat, Bir Erkek Bir Kadın, Avlu gibi yüksek reyting alan dizilerde başrol oynayan ve sayısız filmde rol alan ünlü oyuncu Demet Evgar, ailesi ile kaldığı bağ evinde dün bir arı tarafından önce dudağından sokuldu. Yaşadığı olay ile panik yaşayan oyuncu arı sokmasının paniği ile merdivenlerden yuvarlandı. Yaşadığı ikinci olayın şoku ile terliklerini giymek isterken kendisini sokan arının terliğinin içine girmesi ile 3. bir şoka daha uğradı. Terliğine giren arı bu kez de ayağından soktu. 

Anne, babası ve kardeşinin de yardımı ile kendisi ile dalga geçerek, dolgu botox yaptırdığını söyleyerek dalga geçti. Üstelik dudağındaki şilik geçmeye başlayınca arı için birde şarkı besteledi. Eline aldığı ukulela ile hem çalıp hem seslendirdi. Yaşadığı anları anlatırken kendisi kadar okuyucu ve izleyiciye de komik anlar yaşatan Demet Evgar semptompların ortadan kaybolduğunu da dile getirdi. 

Demet Evgar başına gelen bu komik ve talihsiz olayın ardından kendisi için komik fotograflar paylaşıp sevenlerini gülmekten kırıp geçirdi. 

10-06-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar