Demet Özdemir 3 Milyon TL’ye Anlaştı

Demet Özdemir 3 Milyon TL’ye Anlaştı
Bir şampuan markasının reklam yüzü olan ünlü ve güzel oyuncu Demet Özdemir yine aynı markayla anlaşmasını 3 Milyon TL karşılığında 2 yıl uzattı.

Reklam piyasasında rakamlar adeta havalarda uçuyor ve duyanların ağzı bir karış açık kalıyor. Son dönemlerin ünlü isimlerinden olan ve son olarak rol aldığı Doğduğun Ev Kaderindir ile iyi bir çıkış yakalayan oyuncu Demet Özdemir aynı zamanda yaşadığı aşkla da magazin dünyasının gündeminden düşmüyor. Yine kendisi gibi oyuncu olan Oğuzhan Koç ile bir birliktelik yaşayan ünlü ve güzel oyuncu Demet Özdemir yeni projeleri değerlendirirken aynı zamanda yorgunlunu da güzel bir tatille çıkarıyor. Halen tatilde olan güzel oyuncu bu günlerde ise bambaşka bir anlaşmayla gündeme geldi. Son olarak reklam yüzü olduğu bir şampuan markasıyla reklam dünyasında da yer alan Demet Özdemir yine aynı markayla olan anlaşmasını iki yıl daha uzattı. Kendisiyle çalışan şampuan markasının Demet Özdemir’in performansından ve ürünle birlikte iyi bir uyum yakalamasından dolayı anlaşmayı uzattığı öğrenildi. Ünlü oyuncu Demet Özdemir’in bu reklam karşılığında iki yıl için 3 Milyon TL gibi bir rakama imza atması ise adeta dudakları uçuklattı.

İki Yıl İçin 3 Milyon TL

Son olarak Tv 8 ekranlarında yayınlanan ve iki sezon süren Doğduğun Ev Kaderindir’de başarılı bir dönem geçiren ve şu sıralar tatilde olan Demet Özdemir yeni projeleri değerlendiriyor. Yapım şirketlerinden pek çok teklif alan ünlü isim en iyi projeyi bulmak için beklerken bu sırada da reklam yüzü olduğu marka ile yeni bir anlaşmaya imza attı. Bir şampuan markasının reklam yüzü olan güzel oyuncu yine aynı markayla olan birlikteliğini iki yıl daha uzattı. Demet Özdemir bu iki yıl için 3 Milyon TL’ye imza attı. Ünlü oyuncunun performansından oldukça memnun olan markanın iki yıl daha güzel oyuncuyla reklam kampanyaları yapacağı öğrenildi.

İlk Kampanya 15 Gün Sonra

Demet Özdemir’in iki yıl daha anlaşmaya vardığı şampuan markasıyla yapacağı reklam kampanyalarının detayları da belli olmaya başladı. 3 Milyon TL’ye imza atan Demet Özdemir’in rol alacağı yeni reklamın 15 gün içinde ekranlarda dönmeye başlayacağı öğrenildi. Ayrıca ünlü ismin aynı markayla birçok reklam kampanyası yapacağı da öğrenildi.

21-08-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar