Usta Oyuncu Fikret Kuşkan Fox Tv’nin Yeni Dizisi El Kızı’nın Kadrosuna Katıldı

Usta Oyuncu Fikret Kuşkan Fox Tv’nin Yeni Dizisi El Kızı’nın Kadrosuna Katıldı
Fox Tv ekranlarında yeni yayın döneminde seyirciyle buluşacak olan El Kızı’nın kadrosuna usta oyuncu Fikret Kuşkan da dahil oldu.

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren yeni diziler bir bir sete çıkmaya başladı. NTC Medya tarafından Fox Tv için hazırlanan ve sezonun en çok merak edilen yapımları arasında yer alan El Kızı dizisi de sete çıkarak motor dedi. Kanalın iddialı ve büyük umutlar beslediği yapımlardan olan El Kızı’nın sete çıktığını ve çekimlere başladığını dizinin başarılı ve güzel başrol oyuncusu Sevda Erginci sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla duyurdu. Muğla’nın Ula ilçesinde çekimlere başlayan dizinin oyuncu kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Son olarak Uyanış Büyük Selçuklu’da rol alan Sevda Erginci ve İsmail Ege Şaşmaz El Kızı’nda başrollerde yer alıyor. Dizide ayrıca birbirinden ünlü isimler Toprak Sağlam, Perihan Savaş, Münir Can Cindoruk, Sedef Avcı ve Macit Koper yer alırken son olarak diziye dahil olan usta oyuncu Fikret Kuşkan ise bir anda gözlerin bir kez daha bu diziye çevrilmesine yol açtı.

Fikret Kuşkan El Kızı’nda

Türk Sinema ve dizi sektörünün başarılı oyuncularından olan usta isim Fikret Kuşkan önümüzdeki sezonda Fox Tv ekranlarında yayınlanacak yeni dizi El Kızı’nda rol alacak. Bu haber bir anda magazin ve dizi dünyasını sarsarken diziyi merakla bekleyen seyircilerin de daha da heyecanlanmasına sebep oldu. NTC Medya’nın hazırladığı El Kızı Dizisinde Ezo (Sevda Erginci) karakterinin babası Resul karakterine hayat verecek usta ismin yakında çekimler için Muğla’ya gideceği öğrenildi. ElKızı’nda Fikret Kuşkan’ın diziye dahil olmasıyla zaten göz kamaştıran oyuncu kadrosu daha da bir iddialı hale geldi.

El Kızı Sete Çıktı

NTC Medya tarafından hazırlanan ve yeni yayın döneminde Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan El Kızı dizisi Muğla’nın Ula ilçesinde sete çıkarak motor dedi. Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı dizide çekimlerin başladığını başrol oyuncusu Sevda Erginci sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla duyurdu. Ünlü oyuncu paylaşımında “madem El Kızıyız. Türkülere konu olmuş namımız hakkını vermek lazım” ifadelerini kullandı. El Kızı küçük yaşta öksüz kalan Ezo adlı genç bir kadının başından geçen acı olayları ele alıyor. Dizinin senaryosunu Hilal Yıldız yazarken yönetmen koltuğunda Feride kaytan oturuyor.

21-08-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar