Ünü Oyuncu İlker Aksum’u Kızdıran İddia

Ünü Oyuncu İlker Aksum’u Kızdıran İddia
Başarılı ve sevilen oyuncu İlker Aksum Emine Ün ile hakkında çıkan iddialara tepki gösterdi ve iddialar umurumda değil dedi.

Magazin basını sık sık ünlüler dünyasıyla ilgili iddiaları sayfalarına taşıyor ve bu durum zaman zaman ne yazık ki tepki çekebiliyor. Son zamanlarda adı sık sık magazin basınında bir ünlüyle birlikte olduğu şeklinde çıkan haberlerle anılan başarılı oyuncu İlker Aksum bu tepkiyi gösterenlerden biri oldu. Son olarak başarılı dizi Ramo’da rol alan ve şu sıralar dinlenen ünlü oyuncuyla yine magazin basınının en gözde isimlerinden olan ve sık sık haberleriyle gündem olan güzel isim Emine Ün arasında bir ilişki olduğu iddiası magazin basınında ve sosyal medyada yer aldı. Bu iddia üzerine bugün bir alışveriş merkezinde görüntülenen başarılı oyuncu İlker Aksum tepkisini gösterdi. İlker Aksum magazin muhabirlerinin sorusu üzerine Emine Ün ile bir ilişkisi olmadığını çok iyi arkadaş olduklarını dile getirdi.

22 Yıllık Arkadaşız

Son olarak Ramo’da rol alan ve seyirci tarafından çok sevilen başarılı oyunculardan İlker Aksum ile yine kendisi gibi ünlü bir isim olan şarkıcı Emine Ün arasında bir ilişki olduğuna dair iddialar magazin basınında bir süredir yer alıyordu. Bugün Etiler’de magazin muhabirleri tarafından görüntülenen ünlü oyuncu İlker Aksum bu konuyla ilgili olarak konuştu ve bu iddialara tepki gösterdi. Ünlü oyuncu sorulan soru üzerine “Emine 22 yıllık arkadaşım. Dedikodular umurumda değil. Ben ne olursa olsun her zaman Emine’nin yanında olacağım” ifadelerini kullandı. İkili arasında bir süredir bir ilişki olduğuna dair iddialar gündemde yer alıyordu. Bilindiği gibi Emre Kınay ile evli olan ve daha sonra boşanan Emine Ün bir başka isimle de ilişkisi olduğuna dair iddiayla gündeme gelmişti.

Tatil Bölgeleri Çok Pahalı

Etiler’de bir alışveriş merkezinde alışveriş yaparken görüntülenen ünlü oyuncu İlker Aksum ayrıca sinema ve dizi piyasasıyla ve tatil bölgelerindeki pahalılıkla ilgili de açıklamalar yaptı. İlker Aksum tatil bölgelerindeki pahalılıkla ilgili olarak “bu ne pahalılık arkadaş, onun için bir yere gitmiyorum. Ben ayrana değil 40, 3 TL vermem. Onları da anlıyorum ama bu kadar da olmaz” ifadelerini kullandı. Ayrıca başarılı oyuncu yeni bir projede yer alacağını belirterek “sinemaları canlandırmamız lazım, umarım en kısa zamanda sinemalar eski günlerine kavuşur” ifadelerini kullandı. Başarılı oyuncu yeni filminde ünlü ve güzel oyuncu Tuba Ünsal ile birlikte rol alacak.

21-08-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar