Şarkıcı Gizem Tuncer’den olay sözler Parasız adam gereksiz adamdır!

Şarkıcı Gizem Tuncer’den olay sözler Parasız adam gereksiz adamdır!
Ünlü türkücü Mahmut Tuncer’in kızı şarkıcı Gizem Tuncer yaptığı açıklamayla sosyal medyayı sarstı. ‘Parasız adam gereksiz adamdır’ açıklamasıyla kimi kastetti?

Son zamanlarda şişe şişe bal satmasıyla görülen Mahmut Tuncer’in kızı şarkıcı Gizem Tuncer’den sosyal medyayı sarsan açıklama geldi. Parasız adam gereksiz adamdır, sözüyle çıkış yapan Gizem Tuncer’in neden böyle gereksiz bir açıklama yaptığı merak ediliyor. Açıklamalarıyla tepki çeken Gizem Tuncer kimdir? Açıklamasıyla takipçilerini kızdıran Gizem Tuncer, “besle besle nereye kadar!” sözüyle kimi kastetti? Şimdi detaylar

Şarkıcı Gizem Tuncer’den olay sözler Parasız adam gereksiz adamdır!

Önceleri türküleriyle son zamanlarda ise şişe şişe bal satmasıyla tanınan ünlü türkücü Mahmut Tuncer’in kızı şarkıcı Gizem Tuncer yaptığı açıklamayla sosyal medyayı sarstı. ‘Parasız adam gereksiz adamdır’ açıklamasıyla sosyal medyada tepki çeken Gizem Tuncer, kimi kastetti? Açıklamasının sıcağı soğumadan parasız bir adama asla bakmayacağını söyleyen Gizem Tuncer, tepki çekmeye devam etti.

Ben kimseye bakmam, kimse de bana bakmasın!

Ünlü türkücü Mahmut Tuncer'in popçu kızı Gizem Tuncer, babası gibi dobralığı ve açık sözlülüğüyle bilinir. Ancak bu özelliği bazen başını belaya sokabiliyor. Geçtiğimiz yıl sıkı bir diyet yaparak 90 kilodan 50'ye düşen ve fiziksel değişimiyle takipçilerini şaşırtan genç popçu, özel hayatıyla ilgili söylediği sözlerle şaşırttı. Posta gazetesine özel hayatıyla ilgili röportaj veren Gizem Tuncer, kendisine sorulan ‘Kendi parasını kazanmayan birine âşık olabilir misiniz?’ sorusuna verdiği cevapla dalga konusu oldu: “Öyle birine âşık olacağımı sanmıyorum. Rezalet bir şey o ya! Parasız adam gereksiz adamdır yani. Ben kimseye bakmam, kimse de bana bakmasın. Herkes kendine baksın. Birlikte yaşanıyorsa mesela, ortak harcansın."

Besle besle nereye kadar!

Ünlü popçu bu sözleriyle hayranlarının tepkisini çekerek kime söylediği anlaşılmayan garip açıklamasını şöyle sürdürdü: “Âşık olursun, evlenirsin ama yarın öbür gün yine sorun olur bence. İlişki anlamında ben böyle talihsiz olaylar yaşadım. O yüzden bu konuda biraz net düşünüyorum. Olmuyor o ilişki, bir yerde çatırdıyor. Bana para harcamasın kimse ama kendine harcasın. Birlikte yemeğe gittiysek benim gözüme bakmasın. Sinirlerim oynuyor o durumda. İlle çok yüksek seviyeden bahsetmiyorum. Herkes, her şeyi kendi bütçesine göre yapar ama hiç olmayınca da olmaz yani. Besle besle nereye kadar!”

Gizem Tuncer kimdir?

1992 Bodrum doğumlu Gizem Tuncer, ünlü türkücü Mahmut Tuncer’in kızıdır. Kerem Alışık'tan özel oyunculuk dersleri alan genç popçu, Haliç Üniversitesi Konservatuvarı Türk Musikisi Bölümü mezunudur. Alaeddin Yavaşça ve Yücel Paşmakçı gibi Türk müziğinin duayen isimlerinden eğitim alan Gizem Tuncer, ilk sahne deneyimini babası Mahmut Tuncer'le yaşadı. 6 sene boyunca Mahmut Tuncer'e sahnede eşlik eden genç popçu, Aşk Uykusu EP’si ile müzik dünyasına giriş yaptı ve babasının yolunda ilerlemeye başladı.

21-02-2022
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar