Demet Özdemir Oğuzhan Koç'a 'Evet' dedi

Demet Özdemir Oğuzhan Koç'a 'Evet' dedi
Ünlü isimler Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'un ilişkisi farklı bir evreye taşındı. 14 Şubat Sevgililer Günü Demet Özdemir için büyük bir sürprizle geldi.

Magazin dünyasının yakından takip ettiği ünlü çiftten güzel haber geldi. Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç aşkında yeni bir gelişme yaşandı. Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç için bu Sevgililer Günü artık daha da özel bir gün olacak. Ünlü şarkıcı Oğuzhan Koç sevgilisi Demet Özdemir için özel bir program hazırladı. 14 Şubat Sevgililer Günü için bir organizasyon yapan Oğuzhan Koç burada Demet Özdemir'e evlilik teklifinde bulundu. Sürpriz evlilik teklifine Demet Özdemir'in cevabı ise 'Evet' oldu. Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç'un aşklarındaki yeni aşama geceye damga vuran haberlerden biri oldu.

Oğuzhan Koç'tan Demet Özdemir'e evlilik teklifi

Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç hakkında son günlerde ayrıldılar haberleri yapılmıştı. Demet Özdemir'in başrolde olduğu Aşk Taktikleri'ndeki sahnelerin bu haberlerin çıkmasına neden olduğu iddia ediliyordu. Şükrü Özyıldız ve Demet Özdemir Aşk Taktikleri filminde partner olmuştu. Netflix projesi olan Aşk Taktikleri 11 Şubat'ta gösterime girdi. Tüm dünyada dikkat çeken Aşk Taktikleri'ndeki samimi sahneler Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'un arasını açtı iddiaları geride kaldı. Oğuzhan Koç sevgilisi Demet Özdemir'e Sevgililer Günü'nde evlenme teklif etti. Demet Özdemir'in de bu teklifi kabul ettiği öğrenildi.

Demet Özdemir evlilik teklifini kabul etti

Magazin dünyasının ünlü isimleri Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç evlilik için ilk adımı attı. Oğuzhan Koç hazırladığı sürpriz organizasyonda Demet Özdemir'e evlenme teklif etti. Organizasyonda Sakiler Grubu da yer aldı. Sakiler Grubu tarafından seslendirilen 'Dünyadan Uzak' şarkısı eşliğinde yapılan teklife Demet Özdemir 'Evet' dedi. Aşk Taktikleri ile dünya gündeminde olan Demet Özdemir'in Oğuzhan Koç'un teklifine 'evet' demesi de yine son dakika haberi olarak gündeme girdi. Şarkılarıyla büyük bir hayran kitlesine sahip olan Oğuzhan Koç ile dünyaca ünlü oyuncu Demet Özdemir'in ilişkisindeki tüm gelişmeler geniş yankı buluyor. Ünlü çift ayrılık iddialarının aksine evlilik yolunda yürümeye devam ediyor.

14-02-2022
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar