Ozan Akbaba’nın Yeni Projesi Belli Oldu

Ozan Akbaba’nın Yeni Projesi Belli Oldu
Birbirinden başarılı yapımlarda rol alan ünlü oyuncu Ozan Akbaba Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın ardından yeni projesine imza attı.

TRT 1 için yeni bir dizinin hazırlıklarına başlandı. ARC Film tarafından TRT 1 için hazırlanmaya başlanan ve şimdilik cast çalışmaları devam eden Kasaba Doktoru adlı diziye peş peşe birbirinden ünlü isimler katılmaya başladı. Son olarak Atv ekranlarında yayınlanan ve beş sezon boyunca ekrana gelen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz adlı yapımda İlyas karakterine hayat veren başarılı oyuncu Ozan Akbaba’nın da bu yeni dizide başrol olarak yer alacağı öğrenildi. ARC Yapım imzalı Kasaba Doktoru’nun yabancı bir diziden uyarlanacağı öğrenilirken dizinin yeni yayın döneminde ekrana geleceği ve TRT 1’in iddialı projelerinden olacağı öğrenildi. Yönetmen koltuğunda Arda Sarıgün’ün oturacağı diziyi İlker Aslan ve Barış Erdoğan kaleme alıyor.

Kasaba Doktoru Hızlı Başladı

TRT 1 için ARC Yapım tarafından hazırlanan ve yeni yayın döneminde yayınlanacak olan Kasaba Doktoru Kore’de yayınlanan Dr. Romantic adlı yapımdan uyarlanıyor. Dizinin orijinal versiyonunda parlak kariyerini geride bırakarak bir kasaba hastanesinde çalışmaya başlayan bir doktor ve arkadaşlarının hikayeleri ekrana gelecek. Dizide Ozan Akbaba’nın canlandıracağı Doktor Kemal’e ayrıca birçok doktor eşlik edecek. ARC Yapım tarafından hazırlanan dizinin kadrosunda şimdilik Ozan Akbaba, Deni Can Aktaş ve Hazal Subaşı yer alıyor. Dizinin cast çalışması ve diğer çalışmaları hızla devam ediyor. Yakın zamanda sete çıkması beklenen dizinin yeni yayın döneminde ekrana geleceği belirtiliyor.

Ozan Akbaba Kimdir?

Son olarak Anka adlı filmde rol alan ve bundan önce de beş sezon boyunca Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın kadrosunda yer alan usta oyuncu Ozan Akbaba 9 Haziran 1982 yılında Kars’ta dünyaya gelmiştir. Seslendirme sanatçılığı, dizi ve filmler için müzik yönetmenliği de yapan Ozan Akbaba Akdeniz Üniversitesi Güzel sanatlar fakültesi İç Mimari ve Çevre Tasarımı bölümünden mezun olmuş ve daha sonra aldığı eğitimlerle oyunculuk mesleğini seçmiştir. Bugüne kadar pek çok yapımda rol alan Ozan Akbaba, Eşkıya Dünyaya Hükümdar olmaz, Serçe Sarayı, Abluka, Yarım Kalan Mucize, Sürgün İnek, Güldür Güldür Show, Arka Sokaklar, Kuzey Güney, Kavak yelleri ve Kırık Kanatlar adlı yapımlarda yer almıştır.

14-02-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar