Demet Özdemir ve Kerem Bürsin birlike mi?

Demet Özdemir ve Kerem Bürsin birlike mi?
Ünlü oyuncular Demet Özdemir ve Kerem Bürsin'in birlikte olduğu iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Peki gerçekten birlikteler mi?

Bugün magazin gündemine bomba gibi bir iddia düştü. İddialara göre Kerem Bürsin ve Demet Özdemir yeni bir aşka yelken açtı. Bildiğiniz gibi Kerem Bürsin, geçtiğimiz yıl Serenay Sarıkaya ile birlikteliklerine son vermişler ve Serenay Sarıkaya, Cem Yılmaz ile yeni bir birlikteliğe başlamıştı. Bu birlikteliğin yankıları hala devam ederken şimdi de Kerem Bürsin cephesinden aşk haberi geldi. Son döneme damgasını vuran oyunculardan biri olan Demet Özdemir de yakın dönemde Erkenci Kuş dizisindeki partneri Can Yaman ile ayrılmıştı. Bu iki ismin yeni bir birlikteliğe başladığı yönündeki iddialar gerçek mi? Dilerseniz önce konunun detaylarına göz atalım. 

Basında çıkan, çok konuşulan haberlere göre ünlü oyuncular Kerem Bürsin ve Demet Özdemir karantina günlerinde tanıştı ve ilişkilerini ilerletti. Öyle ki karantina günlerini bile birlikte geçirdikleri söyleniyor. Bu haberler gündeme bomba gibi düştü düşmesine de henüz iki oyuncu da ilişkilerini doğrulamadı. Bunun yanında iddiaları yalanlamadılar da. Şimdilik bu haberlere yalnızca ama yalnızca birer iddia olarak bahsetmek durumundayız. Bakalım önümüzdeki günler neler gösterecek.

Demet Özdemir kimdir?

26 Şubat 1992 yılında dünyaya gelen Demet Özdemir, Kocaeli doğumludur. Küçük yaşta tiyatro eğitimi almaya başlayan başarılı oyuncu, ilk olaral Bengü'nün dansçı kızları olarak ekranlarda almıştı. Daha sonra Mustafa Sandal'ın klibinde yer alan Demet Özdemir, reklam filmlerinde de rol almıştır. Ardından Sana Bir Sır Vereceğim dizisi ile ekranlara gelen güzel oyuncu Kurt Seyit  ve Şura, Kaçak Gelinler, Tut Sözünü, Çilek Kokusu, Erkenci Kuş ve Doğduğun Ev Kaderindir dizilerinde rol almıştır.

Kerem Bürsin kimdir?

4 Haziran 1987 yılında dünyaya gelen Kerem Bürsin, İstanbul doğumludur. Ailesi dolayısıyla önce İskoçya ve sonra çocukluğunun tamamını geçirdiği ABD'nin güney eyaletlerinden Texas'ta yaşamaya başlar. Üniversiteyi ise Boston'da okur. Üniversite eğitimini tamamladıktan sonra oyunculuğa yönelmeye karar verdi ve Emerson College'de oyunculuk eğitimi aldı. ABD'de ufak prodüksyonluk filmlerde rol aldı. Türkiye'ye dönmesiyle birlikte büyük bir üne kavuştu. Şimdiye kadar Güneşi Beklerken, Unutursam Fısılda, Bu Şehir Arkandan Gelecek, Muhteşem İkili gibi dizilerde rol aldı.

25-04-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar