Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç Barıştı

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç Barıştı
Magazin dünyasının en popüler çiftlerinden olan ancak ayrılık yaşayan Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç’un barıştıkları iddia edildi.

Magazin basının ve sosyal medyanın en gözde isimlerinden olan ve geçtiğimiz yıla damgasını vuran çiftlerden Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir çifti yine geçtiğimiz senenin son ayında ani ve beklenmeyen bir kararla ayrılmışlardı. Uzun süre bu ayrılık haberi magazin basınında yazılmış çiftin yeniden bir araya geleceği ihtimalinin olmadığı belirtilmişti. Ancak ünlüler dünyasında sık sık yaşanan ayrıldı barıştı durumu Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir çifti içinde geçerli oldu. Ünlü çift ayrılık kararlarının üzerinden daha iki ay bile geçmeden yeniden bir araya gelme kararı aldı. Çiftin barışmasında yakın arkadaşlarının büyük rolü olduğu ve bu arkadaşların araya girerek barışmayı sağladığı öğrenildi.

Önce Hüzünlenelim Sonra Neşeleniriz

Magazin basınının en gözde çiftlerinden olan ancak ayrılık yaşayan Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç çiftinden gelen haber magazin basınına bomba gibi düştü. Yaklaşık 2 ay önce ayrılan ve bu ayrılık haberi de günlerce gündemden düşmeyen Oğuz Koç ile Demet Özdemir’in yeniden birlikte olmaya başladıkları iddia edildi. Yakın arkadaşları tarafından barıştırılan çiftin bu haberi şimdilik gizlediği ve aralarındaki sorunları çözdükten sonra açıklama yapacakları öğrenildi. Geçtiğimiz günlerde O Ses Türkiye yarışmasında jüri üyesi olan Oğuzhan Koç ile Acun Ilıcalı arasında yaşanan diyalog ünlü ismin üzüntüsünü gözler önüne sermişti. Konuşmada “biraz hüzünlü bir hafta. Hüzünsüz neşe olmaz. Hüzünlenelim sonra neşeleniriz” ifadelerini kullanmıştı. Bunun üzerine Beyazıt Öztürk ve Ebru Gündeş Oğuzhan Koç’a eğer isterse araya girebileceklerini belirten sözler söylemişlerdi. Aradan geçen günler içinde de çiftin yeniden buluşmaya başladığı öğrenildi. Bakalım çift el ele ne zaman açıklama yapacak.

Çift Arasında Neler Yaşandı?

Sürpriz bir şekilde 2021 yılının en büyük magazin olaylarından biri olan Oğuzhan Koç Demet Özdemir aşkı bütün bir yıl magazin basınında ve sosyal medyada gündemden düşmedi. Oğuzhan Koç’un sevgilisinden ayrılmasının üzerinden kısa bir zaman geçtikten sonra aşk yaşamaya başlayan çift başlarda bunu kabul etmemişler ve basından aşklarını saklamaya çalışmışlardı. Daha sonra fotoğraflanan çift aşklarını kabul ederek gözler önünde yaşamaya başlamışlardı. Ancak 2021’in son ayında Paris’te birlikte tatil yapan Demet Özdemir Oğuzhan Koç çifti beklenmedik bir şekilde ayrılık kararı almışlardı.

05-02-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar