Genç Oyuncu Erdem Yener’in Anne Acısı

Genç Oyuncu Erdem Yener’in Anne Acısı
Ünlü oyuncu, başarılı müzisyen Erdem Yener sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla annesini kaybettiğinin haberini sevenleriyle paylaştı.

Son dönemde ünlüler dünyasından peş peşe gelen ölüm haberleri magazin basını ve sosyal medyada geniş şekilde yer aldı. Kimi ünlü isim hayata veda ederken kimi de ünlü isimlerin yakınları hayatını kaybetti. Bu zor günlerde ünlü isimler acılarını yakınlarıyla, sevenleriyle ve takipçileriyle paylaştı. Geçtiğimiz günlerde ünlüler dünyasından bir acı bir haber daha geldi. Oyuncu dünyasının ve müzik sektörünün başarılı isimlerinden olan genç isim Erdem Yener’in annesi hayata veda etti. Bu acı haberi sosyal medya hesabından paylaşan ünlü oyuncuya sevenleri, pek çok ünlü ve takipçileri taziye mesajları iletti ve acısını paylaştı. Ünlü oyuncu ve müzisyen Erdem Yener’in bu derin acıyla büyük üzüntü içinde olduğu öğrenildi.

Herkese Sağlıklı Ömürler Dilerim

Bugüne kadar pek çok yapımda yer alan ancak seyircinin özellikle Güldür Güldür Show ve Mucize adlı filmle tanıdığı ünlü ve başarılı oyuncu Erdem Yener hayatının en acı anlarından birini yaşadı. Ünlü ismin annesi Ayşe Yener hayata veda ederken geride acı içinde bir oğul ve yakınlarını bıraktı. Ünlü oyuncu Erdem Yener annesini kaybettiğini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Erdem Yener paylaşımında “dün güzel annemi toprağa verdik. Arayan soran herkese kendim ve ailem adına teşekkür ederim. Herkese sağlıklı ömürler dilerim” ifadelerini kullandı. Ünlü oyuncunun bu paylaşımının ardından pek çok arkadaşı, ünlü isim ve takipçisi taziye mesajlarında bulundu. Ünlü ismin annesi kaybetmesinin ardından derin bir üzüntü içinde olduğu öğrenildi.

Erdem Yener Kimdir?

Özellikle Güldür Güldür Şovla tanınan ve sevilen ünlü isim Erdem Yener 8 Mayıs 1981 yılında İskenderun’da dünyaya gelmiştir. Erdem Yener ilk, orta ve lise eğitimlerinin ardından müzik sektöründe yer aldı. Henüz küçük yaşlardan itibaren şarkı sözleri yazmaya başlayan ünlü isim pek çok yerde kurduğu grupla sahne aldı. Müzik sektörüne Kirli ve Rüyalar Kızı adlı iki albüm veren başarılı isim aynı zamanda büyük şirketlerin reklam yüzü oldu. Daha sonra oyunculuk yapmaya başlayan Erdem Yener pek çok dizi ve filmde yer aldı. Erdem Yener’in yer aldığı projelerden bazıları şunlardır;

·         Mucize

·         Çarşı Pazar

·         Güldür Güldür Show

·         İnsanlar Alemi

·         Başrolde Aşk

·         Şen Yuva

05-02-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar