Demet Özdemir’den  boşanmayla ilgili şok açıklamalar

Demet Özdemir’den  boşanmayla ilgili şok açıklamalar
Boşanma sürecinin ailelerinde yıpratılmadan atlatılmasını isteyen genç çift özellikle magazin basınından duyarlı olmasını istedi.

Daha evleneli 8 ay olmadan boşanan magazin dünyasının iki ünlü ismi Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç’un boşanma sonrası açıklamaları merakla bekleniyor. Görkemli bir düğünle ağustos 2022 tarihinde dünya evine giren ünlü çift ne oldu da aniden apar topar boşabnak zorunda kaldılar. Çünkü evlenirken kendilerine hediye edilen takı paralarıyla meşhur tatil beldesi Alaçatı’da 15 milyonluk br villa almışlardı. Aldıkları şatafatlı evlerinde mutlu mesut hayat sürecekleri beklenirken ne olmuştu da boşanma kararı almışlardı?

Demet Özdemir’den  boşanmayla ilgili şok açıklamalar

Boşanma kararının doğrulayan Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir ihanet iddialarını kesin bir dille reddediyorlar. Zira birkaç aydır evli bir ünlü kadın oyuncunun evli bir yönetmenle birlikte olduğu iddiaları ayyuka çıkmıştı. Bu iddialar üzerine projektörler Demet Özdemir üzerine yoğunlaşmıştı. Ama evlilikleri çok kısa süren genç çift bu iddiaları kesin diller reddediyor ve kabul etmiyorlar.

Magazin basınının duyarlı olmasını istiyorlar

Daha önceden sosyal medya üzerinden açıklama yapan çiftlerden Demet Özdemir bu sefer de kameralara konuşarak sorulara içtenlikle ve net cevaplar verdi. “Evliliğimizi bir süredir yürütemediğimizi görüp sona erdirme kararı aldığımız doğrudur.” Diyen ünlü çiftin açıklamaları her mecrada büyük ilgi görüyor. Boşanma sürecinin ailelerinde yıpratılmadan atlatılmasını isteyen genç çift özellikle magazin basınından duyarlı olmasını istedi.

İhanet sözkonusu değil

İhanet iddialarıyla ilgili olarak Özdemir, “Böyle şeylerin çıkacağını biliyordum. Sadece bize özel iddialar olmuyor. Üzücü haberler bunlar, gerçek değil. Anlaşmalı boşanma olacak. Aldatılma iddiaları gerçek değil.” Dedi. Takı iddialarına böyle şeyler sinirimi bozuyor diyen Özdemir evi terk ettiğine dair haberlere de öyle bir şey yok yanıtını verdi.

Senin paran, benim param konusu çok konuşulmuş

Scooter’ıyla Etiler’de görüntülenen Oğuzhan Koç konuşmayacak mısınız sorularına sonre dedikten sonra uzaklaştı. Ünlü magazinci Bircan Bali, Oğuzhan Koç’un yakın çevresine:”Benim karıma ne oldu, bu evlilik neden bitti bilmiyorum dediğini iddia etti.Ayrıca evliliklerinde kişilik çatışması yaşayan çiftin para konularını çokça konuştuklarını söyledi. Özellikle de Demet Özdemir’in senin paran, benim param mevzusunu çok dile getirdiğini belirten Baliçok çok para konuşulmasının malum sonucu getirdiğini belirtti.

21-04-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar