Demet Özdemir'in güzellik sırrı ortaya çıktı Bakın sihirli formülü ne?

Demet Özdemir'in güzellik sırrı ortaya çıktı Bakın sihirli formülü ne?
Oğuzhan Koç ile evlilik hazırlığında olan oyuncu Demet Özdemir, başarısnı güzelliğine borçlu olduğunu her fırsatta dile getiryor. Genç oyuncunun güzellik sırrı ortaya çıktı.

Ünlü şarkıcı Oğuzhan Koç'la ilişkileri yılan hikayesine dönen oyuncu Demet Özdemir bir kez daha gündem olmayı başardı. Güzelliğiyle ön plana çıkan oyuncu en başarılı oyuncular listesinde ilk sırada yer alırken güzelliğinin sırrı ortaya çıktı. Hayranları Demet Özdemir’in güzelliğini borçlu olduğu sihirli formülü merak ediyor. Demet Özdemir güzel kalmayı nasıl başarıyor? Şimdi detaylar

Demet Özdemir'in güzellik sırrı ortaya çıktı Bakın sihirli formülü ne?

Oğuzhan Koç ile evlilik hazırlığında olan oyuncu Demet Özdemir geçtiğimiz haftalarda en başarılı Türk kadın oyuncu seçilmişti. Ünlü oyuncu, performansını güzelliğine borçlu olduğunu her fırsatta dile getiriyordu. Magazin haberleriyle dikkat çeken Takvim Gazetesi'nin haberine göre; genç oyuncunun güzellik sırrı ortaya çıktı.

Sihirli formül: Yumurta yağı

30 yaşındaki Demet Özdemir cildini korumak için yumurtayı ve yapını keşfetmiş. Takvim gazetesinin haberine göre ünlü oyuncu, yumurta yağının yeniden formüle edilmesiyle elde edilen ve son derece ekonomik olan bir kremle her gece yatmadan evvel cildini koruyor. Diğer ünlülerin aksine estetik yaptırmayan Demet Özdemir, yumurtadan elde edilen yağın kullanıldığı kremlerle tüm cildine bakım yaptırıyor. Yumurta yağından elde edilen merhemin hem çok ucuz hem de kalıcı etkiler bıraktığı biliniyordu. Şimdi bu sihirli formülün hangi ünlüler tarafından kullanılacağı merak ediliyor.

Yazı çalışarak geçireceğiz

Yer aldığı projelerle adından söz ettiren Demet Özdemir, ünlü şarkıcı Oğuzhan Koç’un yaptığı evlilik teklifine evet demişti. Ancak sosyal medyada sık sık ikili hakkında ayrılık haberleri çıkartılıyor. Demet Özdemir basın mensuplarının “düğün tarihi ne zaman?” sorusuna ise şu cevabı vermişti: "Yazı çalışarak geçireceğiz. Tatil bile yapamayabiliriz, set yoğunluğu varken araya sıkıştırıp da düğün yapmak istemiyoruz zamanki duruma göre düşüneceğiz. Daha belli değil."

Demet Özdemir Kimdir?

Kocaeli doğumlu oyuncu küçük yaşlardan itibaren sanat çalışmalarında bulundu. Şarkıcı Bengü'nün dans ekibinde bir süre çalışan Özdemir, Pegasus reklam filmiyle oyunculuk kariyerine başladı. Ünlü oyuncu son olarak Tv8’de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde rol almıştı.

Rol Aldığı Yapımlar;

2013 - Sana Bir Sır Vereceğim

2014 - Kurt Seyit ve Şura

2014 - Kaçak Gelinler

2015 - Tut Sözünü

2015 - Çilek Kokusu

2016 - No: 309

2018 - Erkenci Kuş

2020 – Doğduğun Ev Kaderindir

01-04-2022
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar