Yakamoz S-245 Ne Zaman ve Nerede Yayınlanacak? Konusu Ne?

Yakamoz S-245 Ne Zaman ve Nerede Yayınlanacak? Konusu Ne?
Kıvanç Tatlıtuğ’un başrolünde yer aldığı ve seyircinin heyecanla beklediği Yakamoz S-245 Dizisinin yayın tarihi belli oldu.

Dizi seyircileri bu günlerde oldukça heyecanlı bir bekleyiş içinde. Uzun süredir hazırlıkları ve çekimleri süren ve başrolünde Kıvanç Tatlıtuğ’un yer aldığı Yakamoz S-245 dizisinin tanıtımı yayınlandı. Heyecanla beklenen dizinin yayınlanan tanıtımı bekleyenlerini tam anlamıyla heyecanlandırırken dizinin ne zaman ve nerede yayınlanacağı da merak edilmeye başlandı. Uzun süredir gündemde olan ve Kıvanç Tatlıtuğ hayranlarının uzun zamandır beklediği ve Belçika yapımı İnto the Night adlı dizinin de devam dizisi olarak görülen Yakamoz S - 245’in yayın tarihi olarak 20 Nisan belirlendi ve tanıtımları yayıncı kanal Netflix’te ve youTube’de yayınlanmaya başlandı.

Yakamoz S - 245 20 Nisan’da Netflix’te!

Türk seyircilerinin ve özellikle de Kıvanç Tatlıtuğ hayranlarının heyecanla beklediği Yakamoz S-245 dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı. Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı dizi bilim kurgu türünde hazırlanmış durumda. İlk orijinal içerikli Belçika Yapımı dizi olan İnto the Night adlı dizinin de devam niteliği olarak görülen Yakamoz S - 245 dizisi orijinal içerik olarak dijital yayın platformu Netflix’te 20 Nisan’da yayınlanmaya başlayacak. İlk yayınlanan bölümü oldukça heyecan uyandıran yapımın oyuncu kadrosunda Kıvanç Tatlıtuğ, Özge Özpirinçci, Ertan Saban, Ece Çeşmioğlu, Jerry Hoffmann, Ecem Uzun, Meriç Aral, Onur Ünsal, Ersin Arıcı ve Güven Murat Akpınar gibi usta isimler yer alıyor. Oldukça merak edilen ve özellikle de İnto the Night dizisini izleyenlerin merak ettiği Yakamoz S - 245’in yayın tarihi 20 Nisan ve ilk tanıtım yayınlandı.

Yakamoz S – 245 Konusu Ne?

Kıvanç Tatlıtuğ ile Özge Özpirinçci’yi aynı sette buluşturan orijinal içerikli Netflix dizisi Yakamoz S-245 20 Nisan’da yayınlanmaya başlıyor. Dizi OGM Pictures tarafından hazırlanıyor ve bilim kurgu türünde. Dizi Belçika yapımı İnfo the Night adlı dizinin devam dizisi olarak görülüyor. İnfo the Night dizisinde gizemli bir kozmik olay dünyayı etkisi altına almıştır ve güneş artık tam anlamıyla bir yok edicidir ve güneşi gören tüm canlılar ölmeye başlamıştır. Brüksel’den kalkan bir uçak ve yolcu ve mürettebatı ise güneşin doğuşuna yakalanmamak için büyük bir mücadeleye başlar. Dizinin 2. Sezonunun son bölümünde ise uçakta bulunanlar başka kurtulanlarla bir yeraltı sığınağına girmişlerdir. Burada yapılan araştırmalar sırasında besinlerin tutulduğu bir depo olduğu ortaya çıkar. Depoya giden son kalanlar burada Arman (Kıvanç Tatlıtuğ) ile karşılaşırlar ve sezon final yapar. Yakamoz S-245 ise bu noktadan itibaren başlıyor. Kıvanç Tatlıtuğ’un canlandırdığı Deniz Biyoloğu Arman, denizaltı ile yürütülen bir araştırmaya katılır. Dünyayı alt üst eden bir felaketin ardından ekibiyle birlikte bir ölüm kalım mücadelesi vermeye başlar.

01-04-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar