Süslü Korkuluk'ta bu kez Esra Bilgiç krizi yaşanıyor

Süslü Korkuluk'ta bu kez Esra Bilgiç krizi yaşanıyor
Yeni dizi Süslü Korkuluk'ta sular durulmuyor. Çağatay Ulusoy'un başrolde olduğu Süslü Korkuluk dizisinde bu kez Esra Bilgiç krizi yaşanıyor. İşte detaylar…

Seyirciyle buluşmaya hazırlanan Süslü Korkuluk dizisinde sular durulmuyor. Önce yayın kanalı sorunu yaşanan dizide kadın başrol oyuncusu Alina Boz'un ayrılığı yaşanmıştı. Daha sonra anlaşma sağlanan sevilen oyuncu Esra Bilgiç'le de kriz yaşandı. Ramo ve Kanunsuz Topraklar'ın başarılı oyuncusu Esra Bilgiç Netflix'te yayınlanacak Süslü Korkuluk kadrosuna katılmıştı. Birsen Altuntaş'ın haberine göre Esra Bilgiç'le Süslü Korkuluk yapım şirketi arasında sözleşme şartlarıyla ilgili anlaşmazlık yaşandı. Bu durum Süslü Korkuluk'un kadın başrol oyuncusunun kim olacağı sorusunu yeniden gündeme getirdi.

Çağatay Ulusoy'un Süslü Korkuluk'taki partneri kim olacak?

Süslü Korkuluk dizisi uzun süredir yaşana krizlerle gündemde. Tv8'de yayınlanması planlanan Süslü Korkuluk dizisi, Acun Ilıcalı ile yaşanan anlaşmazlık sonrası Netflix'e taşındı. OGM Pictures imzası taşıyan Süslü Korkuluk dizisinde bu kez de kadın başrol oyuncusu Alina Boz ile yollar ayrıldı. Süslü Korkuluk Netflix'e taşınınca Alina Boz projeden ayrılma kararı aldı. Kırklareli'nde sete çıkan Süslü Korkuluk ekibi çekimlere başlarken yeni bir kriz daha yaşandı. Ünlü oyuncu Esra Bilgiç ile OGM arasında sözleşme maddelerinde pürüzler çıktı. İddialara göre bu nedenle Esra Bilgiç'le anlaşma sağlanamadı. Yaşananların ardından gözler yeniden, Çağatay Ulusoy'la Süslü Korkuluk'ta kimin partner olacağı konusuna çevrildi.

Süslü Korkuluk'ta sorunlar bitmiyor

Ünlü ve yetenekli bir terzinin hayat öyküsünü ekrana taşıyacak Süslü Korkuluk dizisinde Çağatay Ulusoy çok farklı bir imajla seyirci karşısına çıkacak. Süslü Korkuluk'ta Esvet karakteri ise Esra Bilgiç'e aitti. Esvet gelinliğini diken ünlü terzinin aşık olduğu kadın olarak Süslü Korkuluk'ta yer alacak. Cem Karcı'nın yönettiği Süslü Korkuluk dizisinde flashback sahneleri çekilmeye başlandı. İlk tanıtımları Tv8'de yayınlanan Süslü Korkuluk dizisi Netflix'te yayınlanacak. Merakla beklenen dizide sorunlar yaşanmaya devam ediyor. Süslü Korkuluk Esvet kim olacak? OGM Pictures yönetimi yeni kadın başrol oyuncusu için görüşmeler yapmaya başlıyor. Çağatay Ulusoy ve Olgun Şimşek'in baba-oğul olarak yer alacağı Süslü Korkuluk yakında Netflix'ten seyirciyle buluşacak.

01-04-2022
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar