Demet Özdemir'in yeni dizisi belli oldu! Partneri çok konuşulacak

Demet Özdemir'in yeni dizisi belli oldu! Partneri çok konuşulacak
Demet Özdemir'in yeni dizisi belli oldu! Demet Özdemir'in yeni partneri hangi isim olacak? İşte Demet Özdemir'in yeni partneri.

Geçtiğimiz sezon partneri  Can Yaman ile birlikte herkesi gönlünü kazanmayı başaran güzel oyuncu Demet Özdemir, yeni sezonda yeni dizisi ile ekranlara gelecek. Hayranlarının heyecan ile Demet Özdemir'i beklediğini biliyoruz. Peki başarılı oyuncu Demet. Özdemir, yeni sezonda hangi dizi ile ekranlara gelecek? Demet Özdemir'i partneri kim? İşte Demet Özdemir'i yeni dizi ile ilgili tüm merak edilenler...

Star TV ekranlarının sevilen dizisi Erkenci Kuş dizisinde Can Yaman ile birlikte başrolde yer alan Demet Özdemir, yeni sezonda yeni dizisi ile ekranlara gelecek. Can Ya man ile olan uyumlarını herkesin konuştuğu ikili bu sefer birlikte ekranlarda olmayacak. Demet Özdemir'in partneri ise oldukça merak edilen isimler arasında yer almakta.
Geçtiğimiz sezonda Star tv kanalında yayınlanan Erkenci Kuş dizisinde rol alan Demet Özdemir, herkes tarafından büyük bir beğeni toplamış ve dizinni final yapması ile birlikte de tümhayranlarını hüzne boğmuştu. Çok geçmeden güzel oyuncunun yeni sezonda ekranlarda yer alıp almayacağı konusunda sorular sorulmaya başlandı. Başarılı oyuncuyu yeni sezonda tv kanallarında görmek isteyen hayranlarına müjdeli haber geldi. Demet Özdemir'in rol alacağı yeni dizisi belli oldu. Güzel ve başarılı oyuncu Demet Özdemir yeni sezonda Evim dizisi ile ekranlara gelecek. Başrolde ise Demet Özdemir ile birlikte oyuncu İbrahim Çelikkol'un yer alması planlanıyor. Ancak yakışıklı oyuncu İbrahim Çelikkol'un teklifi kabul edip etmeyeceği henüz bilinmemektedir.

Tv ekranlarının yeni dizisi Evim, çok yakında sizlerle olmayı planlıyor!

Demet Özdemir kimdir?

26 Şubat 1992 yılında dünyaya gelen Demet Özdemir, Kocaeli doğumludur. Küçük yaşta tiyatro eğitimi almaya başlayan başarılı oyuncu, ilk olaral Bengü'nün dansçı kızları olarak ekranlarda almıştı. Daha sonra Mustafa Sandal'ın klibinde yer alan Demet Özdemir, reklam filmlerinde de rol almıştır. Ardından Sana Bir Sır Vereceğim dizisi ile ekranlara gelen güzel oyuncu Kurt Seyit  ve Şura, Kaçak Gelinler, Tut Sözünü ve Çilek Kokusu dizilerinde rol almıştır.

Demet Özdemir rol aldığı diziler

Sana Bir Sır Vereceğim

Kurt Seyit ve Şura

Kaçak Gelinler

Tut Sözünü

Çilek Kokusu

03-10-2019
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar